. Catholics see an “amazing” reason to follow Jesus into His Church.

Question 1: “We know St. John’s Book of Revelation is the end of The Bible. What ‘amazing aspect’ of Jesus is ‘revealed’ in Revelation?”

Answer: “Jesus chose to obey God. He suffered, died, and was buried. He rose from the dead and ‘ascended into Heaven’.

~

Question 2: “Every Christian has believed that for 2,000 years! Why is it so ‘amazing’?”

Answer: “Catholics think clearly about The Amazing Choice Jesus made!”

~

Question 3: “What was ‘The Amazing Choice’ Jesus made?”

Answer: “Think about what He could have done!”

~

Question 4: “What is it that Jesus could have done?”

Answer: “He could have remained on earth and been its ‘Supreme Emperor’!”

~

Question 5: “I never thought of that! He was immortal and omnipotent. He could have made Himself a New, Super-Caesar. He could have ruled the whole world as long as He wanted! Why didn’t He do that?”

Answer: “Jesus knew two things: 1. ‘It is always right to obey Every Word of God.’ 2. ‘It is always wrong to disobey Any Word of God.'”

~

Question 6: “Jesus knew that He was giving up all the power and riches in the world! That is the most ‘amazing aspect’ of obedience there has ever been! How can we follow His Holy Example?”

Answer: James 5:3 tells us what happens to those who accumulate excessive money and power! ‘Your gold and silver are corroded. The very wealth you were counting on will eat away your flesh like fire. This corroded treasure you have hoarded will testify against you on the day of judgment.’

~

Question 7: “If I die ‘too rich’, will my wealth ‘testify against’ my soul ‘on the day of Judgment’?

Answer: “Yes.”

~

Question *: “I want to avoid that! What should I do?”

Answer: “Give what you can to The Only Church Spoken Into Being by This Word of Jesus: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 9: “Will that keep my soul from suffering the agony of eternal ‘corrosion’?”

Answer: “It will help more than anything else you can do!”

~

Question 10: “Why will it do my soul more good to give money to The Catholic Church than to others?”

Answer: “Catholic priests and religious are the only ones taking Vows of Poverty, Celibacy, and Obedience. It is best to support those who strive, as Jesus did, to live in obedience to Every Word of God.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Only Catholics can see and do what “the blind…

From the First Catholic Bishops to Bartimaeus to St. Paul, Jesus blesses many with the light to see!...

God lets Catholics be the world’s best…

Catholics have The World’s Best “Jesus Receivers”. Question 1: “Do only Catholics have ‘Jesus Receivers’ that let us...

Jesus heals the blind man

May all “Jesus Receivers” see This Word…

Jesus keeps many from being in “The Lost Generation” by letting us see This Word: ~ Question 1:...

“The harvest is abundant but the laborers are…

Today's Simple Rhyme: "Jesus Christ / is always right."...

A good “attitude” lets us have…

May God bless “The Jesus Receiver” in our mind with a “good attitude”! ~ Question 1: “How does...

Say “Yes!” to the Catholic Church

St. Paul reminds us that Catholicism does not waver between “yes” and “no,” but is the full affirmation...