. Catholics see an “amazing” reason to follow Jesus into His Church.

Question 1: “We know St. John’s Book of Revelation is the end of The Bible. What ‘amazing aspect’ of Jesus is ‘revealed’ in Revelation?”

Answer: “Jesus chose to obey God. He suffered, died, and was buried. He rose from the dead and ‘ascended into Heaven’.

~

Question 2: “Every Christian has believed that for 2,000 years! Why is it so ‘amazing’?”

Answer: “Catholics think clearly about The Amazing Choice Jesus made!”

~

Question 3: “What was ‘The Amazing Choice’ Jesus made?”

Answer: “Think about what He could have done!”

~

Question 4: “What is it that Jesus could have done?”

Answer: “He could have remained on earth and been its ‘Supreme Emperor’!”

~

Question 5: “I never thought of that! He was immortal and omnipotent. He could have made Himself a New, Super-Caesar. He could have ruled the whole world as long as He wanted! Why didn’t He do that?”

Answer: “Jesus knew two things: 1. ‘It is always right to obey Every Word of God.’ 2. ‘It is always wrong to disobey Any Word of God.'”

~

Question 6: “Jesus knew that He was giving up all the power and riches in the world! That is the most ‘amazing aspect’ of obedience there has ever been! How can we follow His Holy Example?”

Answer: James 5:3 tells us what happens to those who accumulate excessive money and power! ‘Your gold and silver are corroded. The very wealth you were counting on will eat away your flesh like fire. This corroded treasure you have hoarded will testify against you on the day of judgment.’

~

Question 7: “If I die ‘too rich’, will my wealth ‘testify against’ my soul ‘on the day of Judgment’?

Answer: “Yes.”

~

Question *: “I want to avoid that! What should I do?”

Answer: “Give what you can to The Only Church Spoken Into Being by This Word of Jesus: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 9: “Will that keep my soul from suffering the agony of eternal ‘corrosion’?”

Answer: “It will help more than anything else you can do!”

~

Question 10: “Why will it do my soul more good to give money to The Catholic Church than to others?”

Answer: “Catholic priests and religious are the only ones taking Vows of Poverty, Celibacy, and Obedience. It is best to support those who strive, as Jesus did, to live in obedience to Every Word of God.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

John The Baptist opens the minds of “Jesus…

Today’s Catholic Reading tells us how to open the “Jesus Receiver” in our mind. ~ Question 1: “How...

A personal note: Two sins in fifteen minutes. #17

Today’s Reading made me aware of two sins committed in fifteen minutes. ~ Question 1: “What two sins...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Will God’s Words help us today?

Isaiah 55:10-11 is Today’s Reading. It tells us to “Be Catholic!”; ~ Question 1: “How does this tell...

Only Catholics see and solve: Great Mysteries in…

Today's Reading includes Hebrews 4:22: "The Word of God is living and efective, able to discern the reflections...

Catholics are blessed by examples of Jesus, Peter,…

The most blessed Catholics are the most persecuted. ~ Question 1: “Did the first Profiteers of Protestantism define...

The most important Passage in The Bible?

Today’s Catholic Bible Reading shows how Jesus saves many from sinking into sin. ~ Question 1: “What makes...