Why do Profiteers of Protestantism avoid Today’s Reading? #42

May the Profiteers of Protestantism, like St. Paul, be blessed to "see the light"!

Question 1:  “Why do the Profiteers of Protestantism avoid Today’s Reading, Jeremiah 23:1-6?”

Answer:   “They do not want to consider that God has Ordained this fate for the Profiteers of Protestantism for over 3,000 years:  ‘Woe to the shepherds who mislead and scatter the flock of My pasture says The Lord.’

~

Question 2:  “What does God promise He will do to them?”

Answer:  “‘Therefore, thus says The Lord, the God of Israel, against the shepherds who shepherd My people:
You have scattered My sheep and driven them away.  You have not cared for them, but I will take care to punish your evil deeds.’

~

Question 3:  “How long has God been punishing Profiteers of Protestantism for their ‘evil deeds’?”

Answer:  “Since He killed Korah and nearly 15,000 other Victims of Protestantism who tried to replace Moses as Leader of His People in The Book of Numbers:16, over 3,200 years ago.”

~

Question 4:  “What did God Promise to do for His people?”

Answer:  “‘I Myself will gather the remnant of My flock from all the lands to which I have driven them and bring them back to their meadow;  there they shall increase and multiply.’

~

Question 5:   “How did God do that?”

Answer:  “Micah 5:2 predicted the Birth of God’s Son, The Messiah, in Bethlehem.  One of the last things Jesus did on earth was to Speak One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with His Church-Creating Word to The First Pope:  ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 6:  “Is The Catholic Church the Prophesied ‘meadow’ where God’s ‘flock shall increase and multiply.’?”

Answer:  “That ‘meadow’ was, and is, provided by God’s Catholic priests and religious:  ‘I will appoint shepherds for them who will shepherd them so that they need no longer fear and tremble;  and none shall be missing, says The Lord.’

~

Question 7:  “Why do the Profiteers of Protestantism avoid Today’s Catholic Reading?”

Answer:  “They do not want to think about being ‘punished for the evil deeds’ of keeping Victims of Protestantism from having ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ for their immortal souls.”

~

Question 8:  “Why don’t they become Catholic?”

Answer:  “They believe they know more than Jesus about where to find ‘the keys to The Kingdom of Heaven’.  May they, like Paul, be blessed to ‘see the light’.”

~

 

Author's Notes:

Related:

Another reason Protestant men took the Book of…

From the first Protestant to now, the “false friends” of Jesus betray him. ~ Question 1: “I thought...

Catholics know: “Today’s Reading tells…

Who are “scribes”? Can they get “the keys to The Kingdom of Heaven”? ~ Question 1: “How does...

Question: Are Catholics the happiest people in…

How do happy Catholics connect dozens of ancient cities, sometimes buried by their builders, with God, Abraham, Moses,...

May we all be blessed to be among those described…

May all be blessed to stand with God by “wanting peace with all people”. ~ Question 1: “Why...

Every day, a stream of living electrons flows into…

The stream of living electrons flowing into Heaven every day are mostly Catholic souls. ~ Question 1: “How...

Catholics see another overlooked Prophecy of Jesus!…

If we ignore God's Angels, our minds and souls are shriveled, stained, and lost....