God’s IQ Test. #115. “Do I want Jesus to let my soul into Heaven?”

. “May we all be blessed to move closer to The God Who made us and gave us Free Will.

I. God created us. All Christians believe that we have an immortal soul.

Question 1: “Where does our soul live?”

Answer: “Our soul lives in us.”

~

Question 2: “Why did God create a Very Complicated World for us to live in?

Answer: “To give us free will.”

~

Question 3: “What are we supposed to do with our free will?”

Answer: “We may choose to live so that we will go to God’s Judgment and be forever among: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 4: “What! God Spoke every part of Time and Space into being to give us free will?”

Answer: “Yes.”

~

Question 4: “Can life be that simple? If we obey God, we get to go to Heaven. If we willfully disobey Him, we can’t get to Heaven?”

Answer: “That is all there is to life.”

~

II. Some Protestants are very intelligent.

Question 5. “We Protestants agree. God did Create Creation. Jesus Christ did Fulfill The Prophecies. He is The Messiah. What more do we need to do?”

Answer: “You are closer than most. It is a dangerous place to be!”

~

Question 6: “What is the danger in being a Protestant?”

Answer: “The higher we go, the farther we may fall.”

~

Question 7: “Can you explain that?”

Answer: “This Word of Jesus Christ is an example. ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 8: “I know that Jesus Christ said that. What is the ‘danger’ in my belief?”

Answer: “You know three things:

1. Jesus Christ is The Word of God in human form.

2. The Word of God Spoke That Church-Founding Word.

3. If I willfully disobey Any Word of God, how can I be forever among ‘You are My friends if you obey My commands’?”

~

Question 9: “Should I begin by asking God to let me think logically about being Catholic?”

Answer: “Do you want the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus Christ left on earth?”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A new, free book of reasons. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

Did Melchizedek give Christ’s Body and Blood…

Only Catholics are blessed to meaningfully understand the History of Today's Mass: "The Solemnity of The Most Holy...

Today’s Catholic Reading begins and ends with…

Catholics connect the beginning and end in every part of life. ~ Question 1: “What ‘beginning’ do Catholics...

A Simple Question? #8.

Self-serving lies lead Truth Seekers to Heaven. ~ Question 1: “Why is The Catholic Reading after Christmas about...

Adam and Eve produced two “rations of…

Question 1: “What are the ‘two rations of genes’ that Adam and Eve provided to every “generation” who...

From God to Isaiah to Jesus to Paul to us:…

Catholics look closely at what Jesus is handing to His First Catholic Pope. ~ Question 1: “Where does...

Catholics see 13 trillion light years Before and…

Catholics connect 13 trillion light years before Jesus to His Catholic Church. ~ Question 1: “Do Catholics see...