12. One Catholic duty: “Making things simple for Willful Protestants.”

May God bless us all with grateful obedience to every ‘part’ of His ‘law’.

Question 1: “Does Jesus tell us the difference between Catholics and Willful Protestants in John 10:27?

Answer: “Jesus Christ makes the difference clear! “My sheep hear my voice, says the Lord; I know them, and they follow me.”

~

Question 2: “How does Jesus ‘know’ who His ‘sheep’ are?”

Answer: “His ‘sheep’ do one thing! They ‘follow’ Him!”

~

Question 3: “Is it possible to ‘follow’ Jesus while we disobey any of His Teachings?”

Answer: “Most people ‘follow’ some Teachings of Jesus. James 2:10 is clear! “For whoever keeps the whole law and yet stumbles at just one part is guilty of breaking all of it.”

~

Question 4: “If someone disobeys This Word of Jesus, are they ‘breaking all’ of ‘God’s Law’? ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.’

Answer: “Jesus Christ Decreed That Word of God’s ‘law’. We must not break ‘one part’ of God’s ‘law’!”

~

Question 5: “What happens if we willfully disobey that ‘part’ of God’s ‘law’?”

Answer: “We keep ourselves from what Jesus gave to The Only Church He Spoke Into Being with Those Words of His!”

~

Question 6: “What did Jesus give to The One, Holy, Catholic, and Apostolic Church led by Peter and his Successors?”

Answer: “I give you the keys to The Kingdom of Heaven.”

~

Question 7: “That is about the simplest reason there is to be Catholic! What about those who willfully refuse to obey that ‘part’ of God’s Law?”

Answer: “James 2:10 is clear! There is no way to be among His obedient ‘sheep’ while we willfully disobey ‘any part’ of God’s ‘law’.”

~

Question 8: “What is the best way to be forever among His obedient ‘sheep’?”

Answer: “Be Catholic.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/08/AllTheWorldIsAStage-Final.pdf

Author's Notes:

Related:

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...
Christ walking on the water

Our relationship with Jesus is “manifested&#82…

God’s Holy Light lets The Children of God see Him and His Bride, The Catholic Church. ~ Question...

Catholics are able to see The Loving Programmer Who…

Catholics see what Protestants do not: God downloaded The Binary System that lets computers work. ~ Question 1:...

Catholic Truth is so clear in Today’s short…

May all be blessed to heed The Words from and about He Who Fulfilled the Prophecies: ~ Question...

Priest holding the monstrance with incense clouds

The desire for “variety” keeps many…

Catholics receive "manna from Heaven" by obeying The Call to Catholic Communion Jesus repeated 12 times in John...

All who “struggle with God” are…

Unhappiness: juggling Words of God with worldly desires. Stop juggling! ~ Question 1: “Why is the story of...