. Catholics see an “amazing” reason to follow Jesus into His Church.

Question 1: “We know St. John’s Book of Revelation is the end of The Bible. What ‘amazing aspect’ of Jesus is ‘revealed’ in Revelation?”

Answer: “Jesus chose to obey God. He suffered, died, and was buried. He rose from the dead and ‘ascended into Heaven’.

~

Question 2: “Every Christian has believed that for 2,000 years! Why is it so ‘amazing’?”

Answer: “Catholics think clearly about The Amazing Choice Jesus made!”

~

Question 3: “What was ‘The Amazing Choice’ Jesus made?”

Answer: “Think about what He could have done!”

~

Question 4: “What is it that Jesus could have done?”

Answer: “He could have remained on earth and been its ‘Supreme Emperor’!”

~

Question 5: “I never thought of that! He was immortal and omnipotent. He could have made Himself a New, Super-Caesar. He could have ruled the whole world as long as He wanted! Why didn’t He do that?”

Answer: “Jesus knew two things: 1. ‘It is always right to obey Every Word of God.’ 2. ‘It is always wrong to disobey Any Word of God.'”

~

Question 6: “Jesus knew that He was giving up all the power and riches in the world! That is the most ‘amazing aspect’ of obedience there has ever been! How can we follow His Holy Example?”

Answer: James 5:3 tells us what happens to those who accumulate excessive money and power! ‘Your gold and silver are corroded. The very wealth you were counting on will eat away your flesh like fire. This corroded treasure you have hoarded will testify against you on the day of judgment.’

~

Question 7: “If I die ‘too rich’, will my wealth ‘testify against’ my soul ‘on the day of Judgment’?

Answer: “Yes.”

~

Question *: “I want to avoid that! What should I do?”

Answer: “Give what you can to The Only Church Spoken Into Being by This Word of Jesus: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 9: “Will that keep my soul from suffering the agony of eternal ‘corrosion’?”

Answer: “It will help more than anything else you can do!”

~

Question 10: “Why will it do my soul more good to give money to The Catholic Church than to others?”

Answer: “Catholic priests and religious are the only ones taking Vows of Poverty, Celibacy, and Obedience. It is best to support those who strive, as Jesus did, to live in obedience to Every Word of God.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The Catholic Mission to Europe: A Divine Commission

In Acts 16:1–10, Paul receives a divine vision calling him to Macedonia, marking the Church's first mission into...

Wednesday after Epiphany is a Great Help to…

How is The 4th Day of Epiphany a Great Help to Catholics? ~ Question 1: “What makes Wednesday,...

Today, Jesus shows us the great risk of NOT being…

Catholics see that The Bible tells us to “Be Catholic” in John 17:20-26. “Lifting up His eyes to...

Melchizedek was bringing people to God before…

Catholics discover "Melchizedekian History"! And, we invent a new word, "Melchizedekians" to define all who are not Catholic....

Jesus describes Willful Protestants in Mt 7:21-29

Speaking as God and Prophet, Jesus told us what He will say and do to "many" willing Victims...

Before Christ, Melchizedek helped people after Adam…

Those who encourage the destruction of any life between conception and natural death condemn their own souls....