. Confusion keeps many from loving Jesus and His Blessed Mother.

Question 1: There are about a billion Willful Protestants in 48,000 denominations. Which are the ‘lowest-level’?”

Answer: “The ‘lowest-level’ Willful Protestants are the most confused about Mary, The Mother of Jesus.”

~

Question 2: “How do we identify them?”

Answer: “There are two women mentioned in The Book of Revelation. The lowest-level Willful Protestants can’t tell them apart.”

~

Question 3: “What two women are mentioned?”

Answer: “Revelation 12 tells about ‘a woman who was adorned with the sun, standing in Heaven and with the twelve stars on her head for a crown.’

~

Question 4: “What did that ‘woman’ do?”

Answer: “‘She brought a male child into the world.’

~

Question 5: “Did that ‘woman’ and her ‘male child’ refer to Mary and Jesus?”

Answer: “Yes.”

~

Question 6: “Who is the other ‘woman’ mentioned in Revelation?”

Answer: “Revelation 17 tells us about ‘the famous prostitute who rules enthroned, . . the one with whom all the kings of the earth have committed adultery, the one who has made all the populations drunk with the wine of her adultery.’

~

Question 7: “How does that help us identify the lowest-level Willful Protestants?”

Answer: “They cannot tell the difference between Mary and Jesus in Revelation 12 and ‘the woman riding a scarlet beast’ in Revelation 19!”

~

Question 8: “What keeps them from seeing the difference between Mary and the woman ‘riding the scarlet beast’?”

Answer: “The lowest-level Willful Protestants are very confused.”

~

Question 9: “What makes them that confused?”

Answer: “All confusion on earth begins with disobeying The Word with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

When that confusion grows, the lowest-level Willful Protestants cannot tell the difference between the two women in ‘Revelation’.”

~

Question 10: “Is there any way we can help them?”

Answer: “We may pray that The Blessed Mother of Jesus will ask Her Son to let them think clearly enough to at least be upper-level Willful Protestants.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May all clergy focus more clearly on Baptism.

Sadly, there are fewer Baptisms than ever. ~ Question 1: “What mistake do many Protestant clergy make?” Answer:...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Only “fools” do not let their…

Only “fools” do not let their “Jesus Receivers” take in This Word of Jesus. ~ Question 1: “What...

Catholics understand American History

Catholics share our understanding of History: ~ Question 1: “What do only Catholics understand about American History?” Answer:...

Amazing: After an “8 Day Holy Week”,…

The last post had what may be a “New Idea” about Palm Sunday. Another ‘New Idea’: There are...

Jewsh, Protestant, and Catholic Faiths are Built on…

Peter’s Church is a living echo of Paul’s Teaching. ~ Question 1: “What ‘One Sentence’ is The Foundation...

Ceiling painting of Christ and his apostles

Peter’s Keys, James’ Guidance, and the Fall of…

  God blessed the first Catholics to connect the world’s people with God’s Word in Amos 9:7: “Are...