May every Catholic and Protestant in the world understand The Power Jesus gave His Catholic priests!

Question 1: “What interesting questions do Catholics ask?”

Answer: “Why did Willful Protestants stop providing This Catholic Teaching: ‘Life must be protected from conception until natural death.’?”

~

Question 2: “That is an interesting question! Why did 48,000 denominations of Willful Protestants stop providing That Catholic Teaching?”

Answer: “They wanted donations from people who wanted to use artificial birth control and be told they would go to Heaven.”

~

Question 3: “What is another Catholic question?”

Answer: “Billions of unborn children, some no bigger than a grain of salt, lost their lives to chemicals, implants, and abortion. Can Protestant clergy make a Confession of the sin of allowing that to a Catholic priest and receive Absolution?”

~

Question 4: “That is an interesting question! What’s the answer?”

Answer: “Jesus Christ did give His Catholic priests this Awesome Power! ‘Those whose sins you forgive on earth are forgiven in Heaven.’ In an emergency, a Catholic priest could give Absolution to non-Catholics who are genuinely repentant for not protecting the most helpless children in their family or congregation.”

~

Question 5: “If a Protestant minister did Confess that sin and receive Absolution, could they continue providing excuses for ending unborn human lives?”

Answer: “Jesus told the woman caught in adultery, ‘Go, and sin no more.’

~

Question 6: “What if a Protestant minister was forced by his denomination to reject their earlier teaching: ‘Life must be protected from conception until natural death’?”

Answer: “The best thing would be to become Catholic. Many Protestant clergy do.”

~

Question 7: “Should they start a new Protestant denomination that embraced the old Protestant Teachings: ‘Life must be protected from conception until natural death.’?”

Answer: “The world is already confused by 48,000 Protestant Denominations! Having Forty Eight Thousand and One would not make the world a better place.”

~

Question 8: “When people find contradictions in Protestantism, what should they do?”

Answer: “Obey The Holy Decree with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Why Catholics are Pro-Life.

The people whose souls are let into Heaven are Pro-Life. ~ Question 1: “What Word of Jesus tells...

Obeying God makes us “brighter” in…

Many prefer the self-serving darknesses of'pride, envy, greed, gluttony, anger, lust, and sloth (peggalas!) that keep many from...

Who fights in the war for our immortal soul?

One soul-condemning thought sums up the nine tribes of demons working in our minds: "I must do as...

Catholics have “Keys to The Kingdom of…

Today, St. Paul tells us Catholics have “The keys to The Kingdom of Heaven”. ~ Question: “One of...

May “Our Jesus Receiver” take in Words…

Catholics pray: “May our “Jesus Receiver” let us see that “Time IS runnng out.”. ~ Question 1: “What...

Today, Jesus shows us the great risk of NOT being…

Catholics see that The Bible tells us to “Be Catholic” in John 17:20-26. “Lifting up His eyes to...