What is “The Question every Willful Protestant should ask?”

                                                           Words of Jesus can cure crippled bodies and crippled minds.

Question 1:  “First of all, what are Protestants?”

Answer:  “Protestants are people who do not obey This Word of Jesus Christ:  ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 2:  “What causes people to be Protestants?”

Answer:  “Most are ‘Protestant by accident’.   Accidental Protestants do not know that Every Teaching of Jesus Christ should be obeyed.”

~

Question 3:  “Can Accidental Protestants get into Heaven?”

Answer:  “The Only Church Spoken Into Being by Words of Jesus Christ provides This Teaching:  ‘People of good will may get into Heaven if they are not Catholic through no fault of their own.’

~

Question 4:  “What are the other kind of Protestants?”

Answer:  “Willful Protestants make a conscious decision to reject Some Teachings from Jesus Christ.”

~

Question 5:  “Most Willful Protestants believe in God!   They believe in Jesus!  They believe in The Bible!  What can be wrong with that?”

Answer:  “It is wrong for anyone to willfully disobey Any Teaching of Jesus Christ.”

~

Question 6:  “Do Catholics strive to obey Every Teaching of Jesus Christ?”

Answer:  “Yes.  Some Willful Protestants hate us for that.”

~Finally!  The Question:~

Question 7:  “If a person willfully and knowingly refuses to obey The Holy Word with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being, can they have the ‘good will’ to get into Heaven?”

Answer:  “Congratulations!  You have discovered:  “The Question every Willful Protestant should ask!”

~

Question 8   “If a person willfully and knowingly chooses to disobey Any Teaching of Jesus Christ, is it their fault?”

Answer:  “God made All Creation to give every person Free Will.   The devil has the power to confuse people.”

~

Question 9:  “Is some of his confusion beyond the ability of some people to handle?”

Answer:  “Some people have medical, emotional, and spiritual problems that keep them from thinking clearly.”

~

Question 9:   “If a Willful Protestant is ‘overwhelmed by confusion’ through ‘no fault of their own’, can their soul get to Heaven?”

Answer:  “Willful Protestants who ask that question are able to be among ‘You are My friends if you obey My commands.’   If they want!”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Today’s Reading: Staggeringly Catholic!

Jesus identifies those who let vanity keep their souls from Heaven! "Why do you call me 'Lord, Lord',...

Every day, a stream of living electrons flows into…

The stream of living electrons flowing into Heaven every day are mostly Catholic souls. ~ Question 1: “How...

Catholics are able to see what others do not:…

Once we understand The Bible Truth about Melchizedek, Catholics are able to see that he made the world...

On Holy Tuesday, why are Catholics reminded of our…

Catholics know: God made us what we are while we were in our Mother’s Womb. ~ Question 1:...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Will God’s Words help us today?

Isaiah 55:10-11 is Today’s Reading. It tells us to “Be Catholic!”; ~ Question 1: “How does this tell...

Why did Protestants removeThe Book of Wisdom from…

The Book of Wisdom has so many Prophecies about Jesus and His Church that many hide from its...