Jesus said that only a 'fool[ would not 'act;' on His Words..                                                 Jesus told us the difference between ‘wise’ people and ‘fools’!

Question 1:  “Do Catholics know who gets to Heaven?”

Answer:  “Jesus told us of the only people whose souls get into Heaven in Mt 7:21-27.”

~

Question 2:  “Will some people not get into Heaven?”

Answer:  “‘Jesus said to his disciples:  ‘Not everyone who says to Me, ‘Lord, Lord,’ will enter the Kingdom of heaven, but only the one who does the will of My Father in heaven.’

~

Question 3:  “Is Jesus telling us specifically that some of the people who call Him ‘Lord, Lord’ will not get into Heaven?”

Answer:  “Jesus is very clear about that!”

~

Question 4:  “Did Jesus tell us what we must do to get our immortal soul into Heaven?”

Answer:  “‘Everyone who listens to these words of Mine and acts on them will be like a wise man who built his house on rock.’” (emphasis added)

~

Question 5:  “How should we ‘act’ when we hear ‘these words’ of His:   ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’?

Answer:  “The only ‘wise’ way to ‘act’ on those ‘words of His’ is to be Catholic!”

~

Question 6:  “Who does Jesus tell us will not get into Heaven?”

Answer:  “Jesus was clear!  ‘And everyone who listens to these words of Mine but does not act on them will be like a fool who built his house on sand.'”

~

Question 7:  “What happens to ‘fools who built houses on sand?”

Answer:   “The rain fell, the floods came, and the winds blew and buffeted the house.   And it collapsed and was completely ruined.’

~

Question 7:  “Did Jesus say that Willful Protestants who knowingly refuse to ‘act’ on His Words are ‘fools’ whose souls will be ‘completely ruined’ at His Judgement?”

Answers:   “Yes. ___.”  “No. ___.”  “I do not want to think about that! ___.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

A Mystery! What IS The Last Day of Epiphany? #10.

Catholics know when The Last Day of Epiphany is! ~ Question 1: “To start, What is ‘The First...

St. Paul tells us how to be meaningfully successful:

The best "ministers of Christ" respectfully obey The Church-Creating Word of Jesus Christ to His First Catholic Pope:...

Catholics connect Lot and Jesus with help from St.…

Praying The Divine Mercy Chaplet lets God keep "storms" in our life from making us "look back and...

Catholic Words are “upgraded” for the…

The important duty for us Catholics to "Sing a new song" is described in Luke 4:18, "The spirit...

The advantages of seeking God’s Wisdom.

Every Word of Jesus is a “Pearl of Wisdom” for Catholics. ~ Question 1: “Why should we ‘seek...

Catholics pray: “May our ‘Jesus…

May our “Jesus Receiver” help our soul overpower our “stomachs”! ~ Question 1: “Why do Catholics ask God...