Interesting question! “Do some Willful Protestants do God’s Work?”

.                                                        Jesus Christ cures many kinds of blindness.

Question 1:  “Is it possible for Willful Protestants to do God’s Work by disobeying Him?”

Answer:  “Today’s Reading comes from Mt. 9:27-31.  It tells about two Willful Protestants who did God’s Work by disobeying Him.”

~

Question 2:  “Who were they?”

Answer:  “‘As Jesus passed by, two blind men followed Him, crying out, “Son of David, have pity on us!’

~
Question 3:  “What did the ‘blind men’ do?

Answer:   “‘When He entered the house, the blind men approached Him and Jesus said to them, ‘Do you believe that I can do this?’ (cure your blindness)?”

~

Question 4:  “Did the ‘blind men’ believe that Jesus had The Power to cure their blindness?”

Answer:    “‘Yes, Lord,’ they said to Him.’

~

Question 5:  “What did Jesus do?”

Answer:    “‘Then He touched their eyes and said, ‘Let it be done for you according to your faith.’

~

Question 6:  “Did Jesus cure their blindness?”

Answer:   “Yes!  ‘And their eyes were opened.’

~

Question 7:  “What Direct Order did Jesus give to the men whose blindness He had cured?”

Answer:  “‘Jesus warned them sternly, ‘See that no one knows about this.’

~

Question 8:  “Did the men Jesus cured of blindness obey Him?

Answer:  “They were Willful Protestants!  They disobeyed a Direct Order from Jesus!  ‘But they went out and spread word of Him through all that land.’

~

Question 9:  “Do Willful Protestants still disobey Direct Orders from Jesus?”?

Answer:  “All Willful Protestants disobey This Direct Order from Jesus!  ‘And I say unto you, thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 10:  “Can Willful Protestants do good works for God?”

Answer:  “Those who ‘spread word of Him throughout the land’ may do good works if they encourage everyone to obey Every Word of Jesus that they can.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Adam and Eve produced two “rations of…

Question 1: “What are the ‘two rations of genes’ that Adam and Eve provided to every “generation” who...

Catholics are the most blessed people on Earth.

Catholics are blessed to see A New Catholic Word: "peggals"....

Today’s Reading tells us of Two Kinds of…

Today's Post ends with the Hardest Question on Earth: "Many claim to be 'Christian' while specifically rejecting The...

The “Root Word” of Protestantism is…

Souls that fly away from Jesus are devoured by sin. ~ Question 1: “Protestantism’s ‘root word’ is ‘protest’....

Catholics connect The Crucifixion of Christ with…

A crowd of people is in front of Jesus. Some let The Light that streams from God pass...

Two kinds of wealth for two kinds of people.

Every person is enriched by Gifts from God that let us see, hear, move, and think as we...