. May every person in the world be blessed to ‘open their heart’ to Every Word of Jesus!

~

Question 1: What does this ‘detail’ mean in Acts 16:14? ‘. . .The Lord opened her heart to accept what Paul was saying.’

Answer”: “Catholics apply that to ourselves! We pray: ‘Open our hearts, O Lord, to accept The Words of your Son.’ That ‘detail’ tells us to ‘accept’ Every Word of Jesus Christ!”

~

Question 2: “Should every Christian be ‘opening our hearts to accept’ Every Word of Jesus?”

Answer: “The Bible tells us we must ‘open our hearts’ all the way! We must not let any part of our ‘heart’ be ‘closed’ to Any Word of Jesus Christ!”

~

Question 3: “Who can ‘open our hearts’?”

Answer: “God helps Catholics ‘open our hearts to accept’ Every Word of Jesus!”

~

Question 4: “Does God want us to have our ‘hearts’ completely ‘open to accept’ to Every Word of Jesus?”

Answer: “Yes!”

~

Question 5: “What ‘Word’ of God’s ‘Son’ do Catholics ‘accept’?”

Answer: “We try to ‘accept in our heart’ Every Word of His Son, including: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 6: “Why don’t all ‘Christians’ ‘listen’ to That Word of Christ?”

Answer: “Many do not want to ‘open their hearts’ to That Word of God’s ‘Son’.”

~

Question 7: “I do not understand! How can a person claim to be ‘Christian’ and not ‘accept’ That Word from Christ?”

Answer: “Watch out! If you ask that question, many Willful Protestants will be mad at you!”

~

Question 8: “Why?”

Answer: “Willful Protestants do not want to think about how much they hate ‘to accept’ That Word of God’s Son’!”

~

Question 9: “Why would any ‘Christian’ refuse ‘to accept’ That Word of God’s Son?”

Answer: “They do not want to ‘open their hearts’.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The Butler Novel. Why?

    The Butler Novel sees the good in people in Butler County. The greatest good? We know...

May our “Jesus Receiver” let us…

40,000 years ago, “The Lion Man” was carved from a mammoth tusk and worshiped by peoples living in...

Question: Are Catholics the happiest people in…

How do happy Catholics connect dozens of ancient cities, sometimes buried by their builders, with God, Abraham, Moses,...

The Forgotten Words of Jesus That Expose Protestant…

For over 2,000 years, countless Protestant groups have refused to obey the direct and unambiguous words Jesus used...

Who were the first, second, and third Protestants?

An important Catholic question for “the breezy time of day”. ~ Question 1: “Was the first Protestant described...

Was Judas the first Victim of Protestantism?

Many agree: “Over 300 Prophecies predicting Jesus add up to being Catholic.” ~ Question 1: “Did rejecting God...