.                                        Many Profiteers of Protestantism put their Marketing Plans to Music!

~

Question 1:  “What mistake do many Catholics make?

Answer:  “Catholics are trusting people.   We may make the mistake of trusting that Willful Protestants have good reasons for their beliefs.”

~

Question 2:   “Is it possible that Willful Protestants do have good reasons for their beliefs?”

Answer:  “A Willful Protestant is a person who chooses to disobey This Word of Jesus Christ.  ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’    There cannot be a good reason to reject those ‘keys’!

~

Question 3:   “Why do Willful Protestants proudly disobey That Word of Jesus?”

Answer:   “They want an easy way to Heaven!   And, they want to avoid the work of obeying Catholic Teachings.  Catholics should remember the simple truth:  ‘Pride + Sloth = Willful Protestantism’.”

~

Question 4:  “What leads people to believe there is an ‘easy way to Heaven’?”

Answer:  “Marketing Plans and Talking Points!

~

“Question 5:   “What does that mean?”

Answer:  “There are 48,000 Protestant Denominations.  Two or three new ones are invented every day!  Every Profiteer of Protestantism has a Marketing Plan!  Every Protestant Marketing Plan has Talking Points.”

~

Question 6:  “Can you give an example?”

Answer:  “Martin Luther invented a Marketing Plan with ’95 Talking Points’!  He called them ‘95 Theses’.   John Calvin called the Talking Points of his Marketing Plan ‘The Institutes’.”

~

Question 7:  “Which Protestant Marketing Plans are the most successful?”

Answer:   “The ones that appeal to the vainest people!   They will pay to be told:  “If you support My Marketing Plan, I promise that you will get richer and go to Heaven!”

~

Question 8:  “Should any Catholic take any Protestant Marketing Plan and its Talking Points seriously?”

Answer:  “They are all the same!  ‘Reject The Only Church Spoken into Being by Words of Jesus!  Give money to me!  You will be successful on earth and get your soul into Heaven.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

For Catholics, Today’s Reading IS…

How does Today’s “Amazing” Reading come true for Catholics receiving Communion? ~ Question 1: “How does Today’s “Amazing”...

Those in the synagogue hated Jesus for telling them…

Many wanted to kill Jesus for reminding them that a Syrian General was cured by God and they...

Melchizedek was bringing people to God before…

Catholics discover "Melchizedekian History"! And, we invent a new word, "Melchizedekians" to define all who are not Catholic....

The better we are, the more we obey Jesus.

May all be blessed to love Jesus enough to realize WHERE He left “the keys to The Kingdom...

God’s Words lead us to be among His obedient…

The oddest Catholc belief? "If you are insulted for the name of Christ, blessed are you, for the...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Every Catholic soul: “a treasure in a human…

May God bless all people to understand and see why: "I should be Catholic and among those who...