. Catholics do not let disobedience lead us to betrayal.

~

Question 1: “What Word of Jesus does every Willful Protestant disobey?”

Answer: “This Word of Jesus! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 2: “Why is it wrong to disobey That Word of Jesus Christ?”

Answer: “The Catholic Sacraments are among the only specific ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth. If we willfully reject those ‘keys’, we betray our own soul.”

~

Question 3: “Why do Willful Protestants disobey That Word of Jesus Christ?”

Answer: “They are smart enough to want to get their souls to Heaven. But, they do not want to live in greater obedience to God.”

~

Question 4: “Does willful disobedience to Jesus turn into betrayal of Him?”

Answer: “Jesus told us that at The Last Supper! ‘When it was evening, He reclined at table with the Twelve. And while they were eating, He said, ‘Amen, I say to you, one of you will betray me.’ Jesus knew! Disobedience was leading to betrayal.”

~

Question 5: “What did the Disciples do?”

Answer: “They were: ‘Deeply distressed at this, they began to say to Him one after another, ‘Surely it is not I, Lord?’

~

Question 6: “Did Jesus know His betrayer?”

Answer: “‘He said in reply, ‘He who has dipped his hand into the dish with Me is the one who will betray Me. The Son of Man indeed goes, as it is written of Him, but woe to that man by whom the Son of Man is betrayed. It would be better for that man if he had never been born.’

~

Question 7: “There was one Willful Protestant at The Last Supper! How did he avoid admitting his guilt?”

Answer: “With the Willful Protestant answer! ‘Then Judas, His betrayer, said in reply, ‘Surely it is not I, Rabbi?’

~

Question 8: “Did Jesus recognize that as an intentional lie?”

Answer: “‘He answered, ‘You have said so.’ Jesus made it clear to every Catholic! Any denial of disobedience to Him is ‘betrayal’.”

~

Question 9: “Do those who willfully deny and betray Any Teaching of Jesus wish they had ‘never been born’?”

Answer: “Willfully rejecting ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ makes them ‘betrayers’ of God and their own souls! They must spend eternity wishing they had ‘never been born’!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Christ walking on the water

Who are the brightest people on earth? #21.

Who are the brightest people on earth? Those who receive the most light from God. ~ Question 1:...

The Prophet Isaiah tells Catholics: “You and…

God used The Prophet Isaiah to tell us exactly why Catholic priests are blessed by God. ~ Question...

Today’s Reading: Exodus is “A Catholic…

When those who love themselves more than their neighbors can't win arguments against The Fulfillment of Prophecies, they...

If we are not “Children of God”, whose…

May all be blessed with ‘God’s DNA Upgrade” that lets us “Get Those Keys”! ~ Question 1: “Does...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...

God’s Creation Timeline and the Church He Spoke…

A century ago, Fr. LeMaitre showed that God’s Creation began over 13 trillion light-years ago—affirming Genesis and leading...