Catholics see a “key to The Kingdom of Heaven”!

. Among those “keys”? Angels who take God’s Chosen Souls to Heaven.

~

Question 1: “Can a soul get into Heaven without the ‘keys to The Kingdom of Heaven‘ Jesus left on earth?”

Answer: “No one gets into Heaven without ‘the keys’! Catholics know that He left those ‘keys’ to Peter, his Successors, and His Church.”

~

Question 2: “How do we know The Catholic Church has His ‘keys’?”

Answer: “Catholics respect His Word about that! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 3: “What are those Catholic ‘keys’?”

Answer: “They include The Seven Catholic Sacraments, The Intercession of His Saints, Teachings provided by His Church and priests, and, His Angels!”

~

Question 4: “How are ‘angels’ among ‘the keys to The Kingdom of Heaven‘?”

Answer: “That’s how Jesus said the soul of Lazarus got into Heaven! Luke 16: 1931 includes: ‘The time came when the beggar died and the angels carried him to Abraham’s side.’ His ‘angels’ are ‘living keys’. God sends them to bring His Chosen souls to Heaven!”

~

Question 5: “Why do we need an angel to guide us?”

Answer: “Rev 22 tells us how huge Heaven is! Each of its four walls is 1,500 miles on each side. That’s 2,700,000 square miles! One side of Heaven is as big as Australia! Each wall has 3 gates. If God does not send an angel, we can’t find our gate!”

~

Question 6: “How big are ‘Heaven’s Gates’?”

Answer: “When we were conceived, we were the size of a grain of salt. Our tiny soul fit inside it! Heaven’s Gates may be far smaller than the . at the end of a sentence.”

~

Question 7: “What? Heaven’s ‘gates’ may so tiny that only a ‘holy electron’ can get through?”

Answer: “Disobedient souls are ‘swollen’ by pride! They can’t fit through their tiny ‘gate’ even if they could find it!”

~

Question 8: “Why don’t I like to think about things like that?”

Answer: “You don’t respect Jesus enough to be Catholic.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Warning: May every “Jesus Receiver”…

May every “Jesus Receiver” take in John The Baptist’s words about Jesus! ~ Question 1: “What ‘word about...

Another indication that The Holy Trinity visited…

Were "the three men" The Holy Trinity in Human Forms? Did The Son and Holy Spirit destroy Sodom...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Every Catholic soul: “a treasure in a human…

May God bless all people to understand and see why: "I should be Catholic and among those who...

Catholics ask: “Do Moses and Jesus put…

Words of God in Today’s Bible Reading helps Catholics see how to put Protestantism in Perspective. ~ Question...

Today, The Bible tells us: “Be…

Today's Simple Rhyme: "Pray to obey / Or be lost every day."...

Our soul is judged by how well we use our God-given…

The Catholic Church IS "the right arm of God" on earth....