. Many minds and souls are crippled by Vanity. Jesus can cure that and let us get these “keys”!

~

Question 1. “Why do Catholics pray for Protestants?”

Answer: “God ordered us to ‘Love your neighbor as yourself.’ Catholics love our neighbors so much that we want them to get their immortal souls into Heaven.”

~

Question 2: “What Prayer do Catholics make for Protestants?”

Answer: “God, please let my beloved neighbors love and respect Jesus Christ enough to get these ‘keys’! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 3: “Doesn’t everyone want ‘the keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “Yes! But, Catholics know that the only people who get those ‘keys’ from Jesus must be among ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 4: “Do Catholics pray that our beloved neighbors will think clearly about Who Jesus Is and be among His obedient ‘friends’?”

Answer: “Yes! We pray that all will truly understand that Jesus Christ, The Second Person of The Holy Trinity, is God!”

~

Question 5: “What keeps people from thinking clearly enough to obey Every Word of God?”

Answer: “Many are too confused to realize a simple fact! If we do not strive to ‘obey’ Every Teaching of Jesus, we keep our souls from going to His Judgment among God’s obedient ‘friends’.”

~

Question 6: “What keeps so many of us too confused to obey Every Word of Jesus?”

Answer: “We do not understand The Power of God’s Words! His Words Spoke all Creation Into Being! All Creation is formed by The Echoes of His Word. Catholics are blessed to see that God’s Word took Living Form in His One, Holy, Catholic, and Apostolic Church!”

~

Question 7: “Which Word of God tells us that?”

Answer: “‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 8: That’s the second time you quoted That Word of God. Don’t Catholics get tired of saying that?”

Answer: “No.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

Catholics are blessed with God’s Truth in…

May all be blessed to read these three sentences clearly enough to Be Catholic....

Victims of Protestantism are identified in…

Question 1: “Why are Catholics different than Willful Protestants?” Answer: “Obeying The Church-Creating Word of Jesus to His...

A Miracle: Modern Science helps Catholics solve…

Today's Gospel describes generations who would and would not receive "God's DNA Upgrade" for their "ration of genes"...

The Simplicity of Catholic Teaching: Acts 15 and…

The early Church, guided by the Holy Spirit, simplified the path to salvation by reducing 613 Mosaic laws...

May our “Jesus Receiver” keep us from…

Only Catholics understand how: “Jesus lets clods / become children of God.” ~ Question 1: “How can our...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...