. The “wrath” of God “remains” on the willfully disobedient. Something worse happens to others.

~

Question 1: “What do Catholics think clearly about?”

Answer: “Jesus! We strive to obey Every Word from Him, including: ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 2: “Can those who refuse to obey That Word of Jesus get His ‘keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “That’s where Thinking Clearly is important! No one who Thinks Clearly can say, ‘I know more than Jesus about getting into Heaven.’

~

Question 3: “Why do some people refuse to be in The Only Church Jesus Christ Spoke Into Being with His Holy Word?”

Answer: “Many are too confused to Think Clearly! A great wave of confusion came to earth with Luther and The Reformation.Thousands of Profiteers of Protestantism began to argue with Jesus, His Church, and each other!”

~

Question 4: “Why would anyone argue with Any Word of Jesus?”

Answer: “People who do not Think Clearly love to be told: ‘You know more than Jesus!’

~

Question 5: “Who would believe anything that ridiculous?”

Answer: “The Profiteers of Protestantism know! People who do not want to Think Clearly will pay them to be told: ‘You and I know more than Jesus Christ!’

~

Question 6: “Is telling people ‘You and I know more than Jesus. Give me some money.’ all there is to Willful Protestantism?”

Answer: “Yes.

~

Question 7: “What happens to the souls of those disobey Words of Jesus?”

Answer: “John 3:36 tells us! ‘He that believeth on The Son hath eternal life; but he that disobeys The Son shall not see life, but the wrath of God remains on him.’

~

Question 8: “I want to Think Clearly about this! Is The Bible telling us that Willful Protestants who ‘believe’ and then ‘disobey The Son’ will spend eternity with ‘the wrath of God remaining on’ them?”

Answer: “Willful Protestants do not want to understand that! They do not want to Think Clearly about That Word of The Bible.”

~

Question 9: “What happens to the souls of those who lead others to disobey Words of Jesus?”

Answer: “The Bible tells us it is worse for them! Matthew 18:6 tells us ‘If anyone should cause one of these little ones to lose his faith in Me, it would be better for that person to have a large millstone tied around his neck and be drowned in the deep sea.’

~

Question 10: “We should not disobey Jesus! We should not encourage anyone to disobey Any Word of Jesus. Why do people do that?”

Answer: “They do not Think Clearly about the effects of not Thinking Clearly.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

How Catholics avoid “The Wrath of God”…

Catholics learn Truth in History! Every people on earth who reject The Catholic Church has been "delivered to...

Catholics see The Solution to problems caused by…

Catholics know: Jesus still saves souls from demons, even demons of disobedience. ~ Question 1: What do demons...

Amelek attacked God’s People and Families.…

Those who love Faith and Freedom are attacked by Amaleks in every time and place. May we learn...

Who were the first, second, and third Protestants?

An important Catholic question for “the breezy time of day”. ~ Question 1: “Was the first Protestant described...

Catholics are blessed with God’s Truth in…

May all be blessed to read these three sentences clearly enough to Be Catholic....

Forty Days of The First Lent saved a city filled…

Many Catholic souls are saved by our Forty Days of Lent. ~ Question 1: “What do we learn...