How can I get money in The Big Bank in The Sky?

.                           Did He Who Fulfilled The Prophecies give Catholics the keys to “The Big Bank In The Sky”?

~

Question 1:  “Money was once made of metal or paper.   Now, money sometimes takes form in electrical signals that send it from one place to another!   Where does money come from?”

Answer:  “People on earth multiplied from Families to Tribes to Peoples.   God uses governments to provide different kinds of money to let Him see exactly what kind of people we are.”

~

Question 2:   “What kinds of people are there?”

Answer:   “Some use money to help faith, freedom, and families.   Others use money to Feel More Important.”

~

Question 3:  “Did God let governments provide money to show Him what kind of people each one of us chooses to be?”

Answer:  “Our spending shows if we love Him, our neighbors, and families or if we want to Feel More Important.”

~

Question 4:  “How does God keep track of that?”

Answer:  “Our ‘Book of Life’  is described in Rev. 21:12-15.   It is an ‘Accounting’ of everything we have said and spent.

~

Question 5:   “Is there a ‘binary code’ on each person’s ‘Accounting’?”

Answer:   “Yes.   The Asset Side shows God how much we said and spent loving God, our neighbors, and our families.   Those are marked with a ‘+’ plus sign.   The Liability Side shows how much we said and spent to Feel More Important.  Those choices are marked with a ‘-‘ sign for ‘minus’.

~

Question 6:  “What does God do then?”

Answer:  “He looks at The Bottom Line of our ‘Accounting’ numbers.   If our ‘Assets’ are greater than our ‘Liabilities’, our soul is welcomed into Heaven!   We are forever among ‘You are My friends if you obey My commands.’   When we stand before Him on Judgment Day, obedient Catholics have ‘stored up” enough “riches in Heaven’ to be welcomed among His obedient “friends”.   God has blessed to make the necessary deposits of Words and Money in The Big Bank In The Sky.”

~

Question 7:   “What happens to the immortal souls of those who spent their lives working to ‘Feel More Important’?”

Answer:  “They are eternally tormented by jealous souls who were ‘less important”.    At the same time,  they inflict agony on the souls of those who kept them from being ‘more important’ in the whirlpools of agonizing doom.”

~

Question 8:   “How can we avoid that awful eternity?

Answer:  “We may ask God to let us think clearly enough to obey The Word with Which He Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into being;   be Catholic;  and get these ‘keys’!

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

An interesting free book:  https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

 

Author's Notes:

Related:

Today’s Reading: the Right Answers to Two…

The Body and Blood of Jesus provided, by His Catholic priests through the Miracle of Transubstantiation, lets Catholics...

Catholics are the Connection between Old and New…

An often overlooked reason for denying The Sanctity of Mary continues to echo among many: "No woman could...

Paul’s Mission in Corinth: A Catholic Foundation

Paul's mission in Corinth marked a pivotal moment in the spread of Catholicism, bringing together Jews and Gentiles...

Catholics keep our ration of genes from the…

In every generation, Catholics align our “ration of genes” with God’s Words. ~ Question 1: “Why do Catholics...

Like every number, every soul is either + or -.…

May all of our dear neighbors be blessed to love God, His Prophets, His Prophesied Messiah, and His...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Only “fools” do not let their…

Only “fools” do not let their “Jesus Receivers” take in This Word of Jesus. ~ Question 1: “What...