.                      Jesus lets Catholics see The “Spirit Cleaning Power” of Every Word He Spoke On Earth!

~

Question 1:  “Why do Catholics think so much about ‘Words’ of God?”

Answer:  “God’s ‘Words’ let us find Truth.  A good example comes from Luke 4:31-37.

‘Jesus went down to Capernaum, a town of Galilee.  He taught them on the sabbath, and they were astonished at His teaching because He spoke with authority.'”

~

Question 2:  “What did Jesus ‘speak’?”

Answer:  “Catholics Think Clearly about Simple Things!   He spoke Words!  His ‘Words’ had the ‘authority’ of God’s Own Truth!  Every ‘Word’ of Jesus connects those who obey them with God!”

~

Question 3:  “What kind of ‘words’ have no ‘authority’?”

Answer:  “Jesus tells us!  ‘In the synagogue there was a man with the spirit of an unclean demon,  and he cried out in a loud voice, ‘What have you to do with us, Jesus of Nazareth?  Have you come to destroy us?  I know who You are:  The Holy One of God!’

~

Question 4:  “Does every ‘person with the spirit of an unclean demon’ know that Jesus is ‘The Holy One of God’?”

Answer:  “That is the only Truth that ‘unclean demons’ know!”

~

Question 5:  “What did Jesus do when He heard that word from the ‘unclean demon’?”

Answer:  “‘Jesus rebuked him and said, ‘Be quiet!’

~

Question 6:  “Should our first response to words inspired by ‘unclean demons’ be to say ‘Be quiet!’?”

Answer:  “That’s what Jesus did!  After Jesus made the ‘unclean demon’ stop sharing its words, He commanded it to:  ‘Come out of him!’

~

Question 7:  “Did the ‘unclean demon’ obey?”

Answer:  “‘Then the demon threw the man down in front of them and came out of him without doing him any harm.'”

~

Question 8:  “How did people in the Synagogue react?”

Answer:  “‘They were all amazed and said to one another, ‘What is there about His word?  For with authority and power He commands the unclean spirits, and they come out.’

~

The Power of Every Word of Jesus is clear!  ‘And news of Him spread everywhere in the surrounding region.’   Catholics Think Clearly enough to know:  Thanks to 2,000 years of Catholic priests, that ‘surrounding region’ is the entire world of those who have ‘cleaned’ their ‘spirits’ by obeying This Word of Jesus!

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys of The Kingdom of Heaven.'”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Those in the synagogue hated Jesus for telling them…

Many wanted to kill Jesus for reminding them that a Syrian General was cured by God and they...

Say “Yes!” to the Catholic Church

St. Paul reminds us that Catholicism does not waver between “yes” and “no,” but is the full affirmation...

Catholics are blessed to obey: “Sing to The…

The “New Song” in Today’s Post has an amazing reason to ‘Be Catholic!’ ~ Question 1: “How do...

At Miletus, Paul predicted Protestants.

Paul predicted who would attack the Catholic Church in Acts 20:28-38. “At Miletus, Paul spoke to the presbyters...

The Book of Acts tells us about “Acts”…

A short Introduction to The Book of Acts tells us about “Acts” and “Actors” in “God’s Big Movie”....

Anyone able to consider THIS is bright enough to…

Catholics suggest a new, interesting way to consider The Power of God: ~ Question 1: “What is every...