.                There are billions of people on earth!  Only Catholics Think Clearly enough to have One Guiding Rule!

~

Question 1:  “How did Willful Protestantism begin?”

Answer:  “Willful Protestantism began with Eve’s thought:  ‘I am as close to God as I want to be.’

~

Question 2:  “What is the next stage of Willful Protestantism?”

Answer:  “Vanity becomes God!  ‘I am as close to God as I need to be.’

~

Question 3:  “Do some Willful Protestants sink farther into vanity?”

Answer:  “The next step down is clear.  ‘No one can be closer to God than I am.’

~

Question 4:  “What happens after that?”

Answer:  “Self-righteousness drives Willful Protestants to seize control of Tribes and Peoples.  They pass the same law!  ‘It is illegal for anyone to be closer to God than we are.’

~

Question 5:  “Has anyone tried to have a government ruled by God?”

Answer:  “There have been been two ‘God-centered Governments’ in History.  Jewish people centered their government on God, His Teachings, and His Temple in Jerusalem.”

~

Question 6:  “What is the other ‘God-centered Government’?”

Answer:   “The Catholic Theocracy is The Kingdom of God.   One Holy, Catholic, and Apostolic Church was Spoken Into Being by This Word of Jesus Christ.  ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys of The Kingdom of Heaven . . .’

~

Question 7:  “How do Willful Protestants react to the two ‘God-centered Governments’?”

Answer:  “They try to destroy them.”

~

Question 8:  “Do all the people of the world avoid obeying some of God’s Words?”

Answer:  “Every Willful Protestant in the world lives on one of these three steps:

               ‘I am as close to God as I want to be.’ 

                             ‘I am as close to God as I need to be.’ 

                                            ‘No one should be closer to God than I am.’

~

Question 9:  “Where do Catholics live?”

Answer:  “Catholics live in the most amazing nation on earth!  The Kingdom of God has One Guiding Rule!”

~

Question 10:  “What is The One Guiding Rule that only Catholics Think Clearly enough to obey?”

Answer:  “We live by This Rule!  “We work to go to The Judgment of Jesus Christ and be among ‘You are My friends if you obey My commands.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. The newest book is not “simple”!   https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them that we may not have considered.

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share:  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics connect Lot and Jesus with help from St.…

Praying The Divine Mercy Chaplet lets God keep "storms" in our life from making us "look back and...

Amazing: After an “8 Day Holy Week”,…

The last post had what may be a “New Idea” about Palm Sunday. Another ‘New Idea’: There are...

Jesus saves Saint Peter from drowning

May every Victim of Protestantism understand this…

We must seek forgiveness for mistakes, especially those that “lead little ones astray”. ~ Question 1: “Why is...

“Modern Miriams” show us why it is a…

At last! "Modern Miriams" helps us understand all the women who say: "I do not need The Seven...
Priest holding the monstrance with incense clouds

What “Jesus Receivers” did and still do…

Catholics are blessed to make the phrase ‘Jesus Receiver’ part of our understanding. ~ Question 1: “What is...

Catholics realize this is One Amazing Sentence in…

St. Paul gives believers eight new definitions of God in One Amazing Sentence that encompasses all of time...