.                                          Catholics ask an odd question!  “Does God have a sense of humor?”

~

Question 1:  “What is ‘God’s Cosmic Pun’?”

Answer:   “It is from God!  It took over 8 billion years for us to hear the ‘punch line’.”

~

Question 2:  “How could God take over eight billion years for Father Gordon MacRae to come up with ‘The Cosmic Pun’?”

Answer:  “God has all the time in the world.  ‘The Cosmic Joke’ took a long time for Him to tell.”

~

Question 3:  “How does ‘The Cosmic Pun begin?”

Answer:  “With The Word of God!  He began to Speak things Into Being with His Word.  All the things that He Spoke Into Being had one thing!”

~

Question 4:  “What do the things God Spoke Into Being have?”

Answer:  “Things all take up space.  So, they have mass.”

~

Question 5:   “We all know that things have mass!”

Answer:  “We have only recently discovered where that mass comes from.”

~

Question 6:  “Where does the mass that makes the things in Creation come from?”

Answer:  “The beginning of that answer is the tiniest of particles, the ‘Higgs Boson’.  It is known as ‘The God Particle’.  It allows God’s Words to take form in electrons and atoms that make all the gasses, liquids, and solids that form every part of every mass that exists in Creation.”

~

Question 7:  “Where is ‘God’s Cosmic Pun?’

Answer:  “The Word of God took human form in Fulfillment of His Prophecies.   Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with His Word!

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .’

~

Question 8:  “Does His Church provide what we need to obey The Call to Catholic Communion that Jesus repeated fourteen times‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

Answer:  “‘God’s Cosmic Pun’ is The Word He had Catholics use eight billion years later to describe The Ceremony in which bread and wine become The Body and Blood of Jesus Christ!”

~

Question 9:  “What does God have Catholics call that Ceremony?”

Answer:  “The Catholic Mass!  It describes both The Holy ‘mass’ of The Body and Blood of Christ and the ‘mass’ of Catholics who receive That Holy Food!

Catholics are filled with joy by ‘God’s Cosmic Pun’ that was made because His ‘Higgs Bosons’ let mass come into being.  It was Fr. Gordon MacRae, the great Catholic priest in jail, who realized that our souls may be understood by realizing:   ‘Higgs Bosons are racing to Mass.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. The newest book is not “simple”:  https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in that free book.

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

 

 

 

Author's Notes:

Related:

Was St. Paul the first Catholic Cardinal-Bishop…

When St. Paul called the Catholic priests, then known as “Presbyters”, from Miletus to Ephesus, they either spent...

Two kinds of wealth for two kinds of people.

Every person is enriched by Gifts from God that let us see, hear, move, and think as we...

Today, our “Jesus Receiver”lets us see…

The Bible and History give Good Reasons to: “Be Catholic!” ~ Question 1: “How do Catholic ‘Jesus Receivers’...

Catholics are the Connection between Old and New…

An often overlooked reason for denying The Sanctity of Mary continues to echo among many: "No woman could...

Catholics are blessed by examples of Jesus, Peter,…

The most blessed Catholics are the most persecuted. ~ Question 1: “Did the first Profiteers of Protestantism define...

St. Paul’s Mission in Corinth: Perseverance…

In Corinth, St. Paul faced opposition yet remained steadfast, teaching the Word of God and exemplifying the courage...