Moses gave, and Jesus Christ gives, True Believers a way to keep our souls from drowning in the confusion of Worldly Marketing Plans.

~

Question 1: “Why do some ‘Christians’ disobey This Word of Christ? ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

Answer: “Many ‘Christians’ are led to believe ‘We know more than Jesus Christ about that.’

~

Question 2: “What leads ‘Christians’ to disobey Any Word of Christ?”

Answer: “Marketing Plans! For 2,000 years, The Profiteers of Protestantism have been inventing Marketing Plans with one goal! ‘I want donors to reject The Only Church Spoken Into Being by That Word of Jesus Christ and give money to me!

~

Question 3: “How many Protestant Marketing Plans are there?”

Answer: “English-speaking Profiteers of Protestantism have invented fifty thousand Protestant Marketing Plans!”

~

Question 4: “What do all Protestant Marketing Plans do?”

Answer: “They keep donors from Thinking Clearly about This Word of Jesus Christ! ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 5: “Do The Profiteers of Protestantism want to keep their donors’ souls from being forever among Christ’s ‘obedient friends’?”

Answer: “That is a question they will have to answer at Judgment.”

~

Question 6: “Do The Profiteers of Protestantism put their souls at risk of going to Judgment among those described in Mt. 18:6? ‘If anyone causes one of these little ones who believe in me to stumble, it would be better for them to have a large millstone hung around their neck and to be drowned in the depths of the sea.’

Answer: “Anyone who leads people to reject The Church and ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that were Spoken Into Being by Words of Jesus Christ in Mt. 16-18 puts their soul at risk.”

~

Question 7: “What causes people to lead their neighbors to disobey Words of Jesus?”

Answer: “God left One Clear Command on earth: ‘Love God and your neighbors as yourself.’ That Teaching is hated by every Worldly Marketing Plan on Earth!

Sumerians, Assyrians, Romans, Greeks, and every human government, philosophy, and product in History has been built on Worldly Marketing Plans. All Worldly Marketing Plans are designed to keep us from focusing on ‘loving God and our neighbors as ourselves’.”

~

Question 8: “How can we see though clouds of Worldly Marketing Plans that are endlessly praised by every worldly word we read, see, and hear?”

Answer: “Only Catholics are able to see This Simple Fact! ‘Anything that distracts us from obeying Any Word of Jesus Christ is just another self-serving Worldly Marketing Plan.’”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic and identify Worldly Marketing Plans: catholicfundamentalism.com

Read a few Daily Columns. And, there are interesting ideas about The Book of Revelation in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

How the devil tried to divide Catholics through…

The early Church’s circumcision debate threatened unity, resolved at the Council of Jerusalem, affirmed salvation by faith, not...

Today’s Reading: Staggeringly Catholic!

Jesus identifies those who let vanity keep their souls from Heaven! "Why do you call me 'Lord, Lord',...

More “Holy Photons” that only Catholics…

Question 1: “What are ‘The Holy Photons’ that only Catholics see in that picture?” Answer: “When we see...

Today’s reading ends with a dire Prophecy…

Catholics realize Prophecy #18 in Today's Catholic Reading has come true: there is no longer "one town" left...

Before Christ, Melchizedek helped people after Adam…

Those who encourage the destruction of any life between conception and natural death condemn their own souls....

Computers are a Catholic Miracle that lets us…

Catholic souls can be “re-filed” and saved. Some souls are permanently “de-filed”. ~ Question 1: “What does it...