Souls of pigs and billionaires are “black holes”. Catholic souls are stars in the sky! #40.

Question 1: “Did God create The Universe to reflect reality within human minds?”

Answer: “God made galaxies of light-producing stars in space. He also let ‘black holes’ appear. They give out no light. They only absorb light and energy produced by distant suns.”

~

Question 2: “Do the ‘black holes’ in outer space reflect a reality that we see inside human minds?”

Answer: “Gluttons on earth are human equivalents of ‘black holes’ in outer space. Both gluttons and ‘black holes’ take as much as they can from all that surround them.”

~

Question 3: “What happens to these ‘human black holes’?”

Answer: “The same thing that happens to all of us. Their bodies die. Their souls go to Judgment.”

~

Questio 4: “What do the souls of gluttons look like?”

Answer: “There is something deep in the brain of a pig that drives it to never stop eating. The soul of every glutton is overwhelmed by the driving force within the brain of every pig.”

~

Question 5: “Did God make ‘black holes’ appear in outer space and the brains of pigs and billionaires?”

Answer: “If we could see inside a glutton’s mind, we would see: souls of pigs and gluttons are ‘black holes’.”

~

Question 6: “Are gluttons proud to take as much as possible from others while giving as little as possible in return?”

Answer: “Gluttons are as proud of getting more as pigs are of eating.”

~

Question 7: “Is there any difference between the soul of a billionaire and the ‘black hole’ of a pig’s soul?”

Answer: “Yes! Psalm 95:8 tells us that even a wretched billionaire drowning in acquisitive
vanity may obey This Instruction from The Bible: ‘If today you hear His voice, harden not your hearts.’

Those who do not ‘harden their hearts’ focus on obeying This Biblical Teaching: ‘Love God and love your neighbors as yourself.’

~

Question 8: “What do Catholics do when we let that bright light of God’s Word shine in our soul?”

Answer: “Catholcs joyfully sing: ‘Alleluia, alleluia!

~

. . . . . . . . . . . .

https://catholicfundamentalism.com/ is: Simple Reasons to be Catholic.

There are interesting ideas to read and share in the short Daily Columns. Many like the free books: https://catholicfundamentalism.com/our-books/

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. We may help others by sharing: catholicfundamentalism.com

The best book of the last Century is “The Diary of St. Faustina”. It lets each of us realize how much Jesus loves our soul. https://www.saint-faustina.org/diary-full-text/

There are free books on the link at the top of this page. We may send links to them to people we care about. They are provided by Catholic Missionaries as anonymous as the ones chosen by Jesus in Luke 10:1-22.

“Crats!” is a very unusual novel. Free Link: https://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2023/10/Crats-Final-1.pdf

“New Road to Rome” is a simple Catholic look at The World and its History. Free link:
https://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2023/08/New-Road-To-Rome.pdf

Author's Notes:

Related:

Catholics know the three most important women in…

The nature of all women is seen in Eve, Sarah, and Mary. With little effort, the devil led...

Surprise! Computers help us see, know, and love…

Today, Catholics are the Replicating Free Will Programs who are blessed to see The Creator has three aspects:...

Catholics see “tiny details” in…

Catholics see the stars on the other side of God and realize how much He loves us! ~...

A black hole in space with a nebula

This Daily Reading tells Catholics what WE must do!

Today’s Reading tells Catholics what we must do when we realize our soul is in this picture! ~...

Only Catholics know: Today’s Reading is…

Jesus told His Disciples, The First Catholic Bishops, that one kind of demon is hard to drive out...

Saul became “Paul”. May all Victims of…

May every Victim of Protestantism be as blessed as Saul who became God’s beloved Saint Paul! ~ Question...