. Catholics do not know everything, but we know where Jesus chose to leave “The Keys to The Kingdom of Heaven”!

~

Question 1: “What is ‘A Second Simple Reason to be Catholic!’?”

Answer: “This Word of God in 1 John 2:3-11 tells us to ‘be Catholic’! ‘Beloved: The way we may be sure that we know Jesus is to keep His commandments.’

~

Question 2: “Does The Bible tell us about people who say they are ‘Christians’ and refuse to ‘keep His commandments’?

Answer: “The Bible is Very Clear about those people! ‘Whoever says, ‘I know Him,’ but does not keep His commandments is a liar, and the truth is not in him.’

~

Question 3: “Is The Bible That Clear about people who say they ‘I know Jesus’ but ‘do not ‘keep His commandments’?”

Answer: “Yes! The Bible is That Clear about those who disobey Jesus while they claim to ‘know Jesus’!

One Word of God in The Bible tells us what they are: ‘liars’!”

~

Question 4: “Is there a better reason to be Catholic?”

Answer: “There are only Good Reasons to obey The Great Decree of Jesus Christ!

‘And I say unto you, thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Does The Bible tell us what happens to those who strive to be better Catholics?”

Answer: “Yes! ‘But whoever keeps His Word, the love of God is truly perfected in him.’

~

Question 6: “Can Those Words from The Bible help us get our immortal souls into Heaven?”

Answer: “The Bible is clear! Jesus will not judge those who ‘keep His Word’ to be among the ‘liars’.”

~

Question 7: “What should all who call themselves ‘Christian’ do?”

Answer: “Be Catholic! ‘This is the way we may know that we are in union with him: whoever claims to abide in Him ought to walk just as He walked.’

~

Question 8: “Is that why Catholic priests must take vows of Poverty, Celibacy, and Obedience?”

Answer: “Catholic priests are expected to ‘walk just as He walked’. Catholics are expected to follow Church Teachings provided by those who ‘walk just as He walked‘.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Who were the first, second, and third Protestants?

An important Catholic question for “the breezy time of day”. ~ Question 1: “Was the first Protestant described...

Catholic “Jesus Receivers” are grateful…

May all be blessed by connecting Abraham and The Prophets to being Catholic. ~ Question 1: “Can most...

Ceiling painting of Christ and his apostles

Catholics know: The Holy Spirit turned St.…

Catholics see how St. Stephen’s stoning let The Holy Sprit lead Saul to become St. Paul. ~ Question...

May all clergy focus more clearly on Baptism.

Sadly, there are fewer Baptisms than ever. ~ Question 1: “What mistake do many Protestant clergy make?” Answer:...

May all “Jesus Receivers” see this…

Catholic “Jesus Receivers” see Today’s Reading is a “Pyramid of Prophecies”! ~ Question 1: “Do these Words of...

Catholics pray: “May our ‘Jesus…

May our “Jesus Receiver” help our soul overpower our “stomachs”! ~ Question 1: “Why do Catholics ask God...