 Willful Protestants believe in Jesus.  Why aren’t they in The Only Church He Spoke Into Being?
                        Willful Protestants believe in Jesus.  Why aren’t they in The Only Church He Spoke Into Being?
Question 1: “I must ask a ‘simple question’! ‘Why isn’t every Christian a Catholic?’”
Answer: “That is a very intelligent question!”
~
Question 2: “Upper-level Protestants say that Jesus is The Second Person of The Holy Trinity. How can they willfully disobey Any Teachings of He Whom they say is God?”
Answer: “That is the most intelligent question in the world!”
~
Question 3: “Answer the question! How can anyone say ‘I believe in Jesus!’ and willfully disobey The Holy Word with Which He Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’”
Answer: “You are right to ask that!”
~
Question 4: “Can you actually answer the question?”
Answer: “All Willful Protestants choose to disobey The First Commandment: ‘Thou shall have no other gods before Me.’”
~
Question 5: “Why do Willful Protestants put their opinions ‘before God’?”
Answer: “Their thoughts and feelings are more important to them than being among those described in John 10:27. ‘My sheep hear My voice, says The Lord; I know them, and they follow Me.’”
~
Question 6: “Do Willful Protestants know what they are doing?”
Answer: “They think they do!”
~
Question 7: “Why do they think that?”
Answer: “Fear. Willful Protestants are afraid to see how small and insignificant they are. They disobey God to let themselves feel more important than they are.”
~
Question 8: “Don’t Willful Protestants realize God loves them so much that He sacrificed Himself to give them ‘the keys to The Kingdom of Heaven’?”
Answer: “Getting those ‘keys’ would show how insignificant they are in comparison to God! Willful Protestants are also afraid of being mocked for being humble and obedient.”
~
Question 10: “Are Willful Protestants afraid that God will not let them into Heaven?”
Answer: “Willful Protestants are more afraid of admitting that God is much greater than they are.”
. . . . . . . . . . . .
Simple reasons to be Catholic and free books from: catholicfundamentalism.com
 
				 
								 
								 
															 
															 
															 
															