.                      One of ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ is Thinking Clearly about Every Word of Jesus Christ!

~

Question 1:  “What is the ‘Test of Clear Thinking’ that Catholics hope Willful Protestants will take?”

Answer:  “We ask them to Think Clearly about whether or not they are respectfully obeying Words of Jesus Christ.”

~

Question 2:  “What Words of Jesus Christ do we ask them to Think Clearly about?

Answer:   “One ‘Test of Clear Thinking’ begins with This Word of Jesus Christ in John 14:6.  ‘I am the way and the truth and the life, says the Lord;  no one comes to the Father except through Me.'”

~

Question 3:  “What do we ask our beloved neighbors to consider?”

Answer:  “We ask them:  ‘Do you think Jesus Christ is ‘the way, the truth and the life’.

~

Question 4:  “How do Willful Protestants answer?”

Answer:  “They enthusiastically agree!  ‘Jesus Christ is the way, the truth and the life’!

~

Question 5:  “What’s the next question in ‘The Test of Clear Thinking’? ”

Answer:  “Is it possible to get ‘to The Father’ in Heaven if we do not go ‘through’ His Son?”

~

Question 6:  “How do Willful Protestants answer?”

Answer:  “They agree!  “No one can get ‘to The Father’ unless they go ‘through The Son’!”

~

Question 7:  “What is the next question in ‘The Test of Clear Thinking’?

Answer:  “Did The Son Speak One, Holy, and Apostolic Church Into Being with This Word from Him?   ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . . .'”

~

Question 7:  “How do Protestants answer That Question in ‘The Test of Clear Thinking’?”

Answer:  “They avoid Thinking Clearly about That Question!”

~

Question 8:   “How do they avoid it?”

Answer:  “They all say the same thing!  ‘I believe in Jesus so He must let me into Heaven!’

Avoiding questions is not a sign of ‘Thinking Clearly’ about the question!  It is a sign of ‘Thinking Clearly’ about avoiding a question!  May all be blessed to ‘Think Clearly’ about the obvious reasons for that!

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

 

~

Author's Notes:

Related:

A Fundamental reason to Be Catholic in…

Catholics, blessed to receive His Holy Body and Blood in Catholic Communion, know what Jesus said next! "Then...

Incredible! “Jesus Receivers” see…

Incredible! “Jesus Receivers” see “A Miracle From St. Paul” today! #43.   Question 1: “What ‘Catholic Miracle’ do...

Catholic “Jesus Receivers” know:…

Mary: God’s Miracle of Mexico and The World. ~ Question 1: “Why are Catholic ‘Jesus Receivers’ blessed to...

All of every life: Answering The Last Question:

Will we ask ourselves The Last Question in Today’s Post? ~ Question 1: “What choice determines our soul’s...

Like every number, every soul is either + or -.…

May all of our dear neighbors be blessed to love God, His Prophets, His Prophesied Messiah, and His...

God’s Creation Timeline and the Church He Spoke…

A century ago, Fr. LeMaitre showed that God’s Creation began over 13 trillion light-years ago—affirming Genesis and leading...