.                               A very old painting.  The faded colors still let us see The Words of Jesus that we “hear”.

~

Question 1:  “What is the ‘Second Test of Clear Thinking’ for Willful Protestants?”

Answer:  “One sentence in John 10:27!   ‘My sheep hear My voice, says the Lord;  I know them, and they follow Me.’

~

Question 2:   “That seems like a simple ‘Test of Clear Thinking’!”

Answer:  “It is!  In One Sentence, Jesus Christ tells us who gets into Heaven and who does not!”

~

Question 3:  “Who does get into Heaven?”

Answer:  “Those who ‘hear’ His ‘voice’ and ‘follow’ Him in a meaningful way!”

~

Question 4:  “Doesn’t everyone on earth ‘hear’ some Words of His ‘voice’?”

Answer:  “Jesus is telling us there at two ways to ‘hear’!”

~

Question 5:  “What are the two ways to ‘hear’?”

Answer:   “Everyone can ‘hear’.  Only His obedient ‘sheep’ will ‘hear’ and ‘follow’ Jesus.”

~

Question 6:  “What lets Catholics go from ‘hearing’ Words of Jesus to ‘following’ His Words?”

Answer:  “Catholics let His Words take meaningful form in our mind.  We choose to ‘follow’ His Words.  That separates His obedient ‘sheep’ from the others in His Global Barnyard.”

~

Question 7:  “Does meaningful obedience to Jesus take form in ‘following’ Him?”

Answer:  “Yes.   Catholics will ‘follow’ This Word of Jesus into The Only Church He Spoke Into Being with This Word:  ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .’

~

Question 8:  “How does Jesus ‘know’ the people who ‘hear’ His ‘voice’?

Answer:  “As we let Words of Jesus be more meaningful, our soul sings with His Saints and Angels in Heaven.  Jesus can ‘hear’ that.”

~

Question 9:  “What Word of Jesus lets our soul have enough ‘life’ to join in The Heavenly Choir?”

Answer:  “His obedient sheep obey The Call to Catholic Communion that Jesus repeated fourteen times!  ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

~

Question 10:  “Why is only ‘Catholic Communion’ meaningful to Jesus?”

Answer:   “Catholic priests are Ordained in living link with His Ordination of The First Catholic Bishops.  Only Catholic priests are Ordained with The Power to Preside over The Miracle of Transubstantiation.   Jesus empowers them to provide His actual Body and Blood to all who ‘follow’ Every Teaching of Jesus Christ!”

Jesus Christ was very clear about what we should do when we ‘hear’ His Words.  ‘My sheep hear My voice, says the Lord;  I know them, and they follow Me.’

~

Question 11:  “Where do His obedient ‘sheep’ choose to ‘follow’ Him?”

Answer:  “Into The Catholic Church.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

 

Author's Notes:

Related:

Paul and Barnabas Confront Idolatry in Iconium and…

Paul and Barnabas flee persecution in Iconium, heal a crippled man in Lystra, and courageously redirect misguided worship...

What lets Jesus answer prayers from Protestants?

What must Protestants do to get Jesus to answer their prayers? ~ Question 1: “Does Jesus show His...

Why did Rebecca love her son Jacob more than she…

Catholics understand: The "Abrahamic Electrons" in everyone's DNA can be "upgraded" by The Catholic Sacraments. Anyone may become...

Today’s Bible Reading tells us it is…

Peter, Paul, and The Bible agree: “It is “not smart” to be a “lapsed Catholic”. ~ Question 1:...

Jesus saves Saint Peter from drowning

May every Victim of Protestantism understand this…

We must seek forgiveness for mistakes, especially those that “lead little ones astray”. ~ Question 1: “Why is...

Does The Trinity make a Final Appearance in human…

Does "Lot's wife" symbolize the fate of all who "looked back" from The Church-Creating Word of Jesus to...