.                There are billions of people on earth!  Only Catholics Think Clearly enough to have One Guiding Rule!

~

Question 1:  “How did Willful Protestantism begin?”

Answer:  “Willful Protestantism began with Eve’s thought:  ‘I am as close to God as I want to be.’

~

Question 2:  “What is the next stage of Willful Protestantism?”

Answer:  “Vanity becomes God!  ‘I am as close to God as I need to be.’

~

Question 3:  “Do some Willful Protestants sink farther into vanity?”

Answer:  “The next step down is clear.  ‘No one can be closer to God than I am.’

~

Question 4:  “What happens after that?”

Answer:  “Self-righteousness drives Willful Protestants to seize control of Tribes and Peoples.  They pass the same law!  ‘It is illegal for anyone to be closer to God than we are.’

~

Question 5:  “Has anyone tried to have a government ruled by God?”

Answer:  “There have been been two ‘God-centered Governments’ in History.  Jewish people centered their government on God, His Teachings, and His Temple in Jerusalem.”

~

Question 6:  “What is the other ‘God-centered Government’?”

Answer:   “The Catholic Theocracy is The Kingdom of God.   One Holy, Catholic, and Apostolic Church was Spoken Into Being by This Word of Jesus Christ.  ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys of The Kingdom of Heaven . . .’

~

Question 7:  “How do Willful Protestants react to the two ‘God-centered Governments’?”

Answer:  “They try to destroy them.”

~

Question 8:  “Do all the people of the world avoid obeying some of God’s Words?”

Answer:  “Every Willful Protestant in the world lives on one of these three steps:

               ‘I am as close to God as I want to be.’ 

                             ‘I am as close to God as I need to be.’ 

                                            ‘No one should be closer to God than I am.’

~

Question 9:  “Where do Catholics live?”

Answer:  “Catholics live in the most amazing nation on earth!  The Kingdom of God has One Guiding Rule!”

~

Question 10:  “What is The One Guiding Rule that only Catholics Think Clearly enough to obey?”

Answer:  “We live by This Rule!  “We work to go to The Judgment of Jesus Christ and be among ‘You are My friends if you obey My commands.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. The newest book is not “simple”!   https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them that we may not have considered.

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share:  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

God’s Words lead us to be among His obedient…

The oddest Catholc belief? "If you are insulted for the name of Christ, blessed are you, for the...

Say “Yes!” to the Catholic Church

St. Paul reminds us that Catholicism does not waver between “yes” and “no,” but is the full affirmation...

Our “Jesus Receiver” lets Catholics…

May God bless every believer / to turn on their “Jesus Receiver”. ~ Question 1: “How does turning...

What are the devil’s three temptations that…

In every age, the devil cannot not tempt The Son to disobey The Father. ~ Question 1: “What...

What one simple, fact keeps Protstants from being…

Catholic Bibles bless us to clearly see Prophecies are fulfilled in Psalm 23:1-6. "The Lord is my shepherd;...

Judah and Ephraim represent two kinds of believers:

Judah and Ephraim symbolize all who may be saved “on the third day”. ~ Question 1: “Can ‘Ephraim”...