All may see The Power of The First Pope in Today’s Bible Reading!

May all be blessed to see The Power God gave His First Catholic Pope!

May all be blessed to see The Power God gave His First Catholic Pope!

~

Question 1: “What two kinds of people are described in Today’s Reading?”

Answer: “Today, we learn about those who ‘Rejoice and seek the Lord!’

~

Question 2: “What do those kind of People find?”

Answer: “Those who meaningfully obey Psalm 105:3 and ‘seek The Lord’ seek guidance from God’s Prophets who lead believers to He Who Fulfilled their Prophecies 2,000 years ago. Then, we ‘seek The Lord’ by heeding those whom Jesus Christ Ordained as His First Catholic Pope, priests, and Bishops.”

~

Question 3: “Who are the other ‘kind of people’?”

Answer: “They are described by the ‘crippled man’ in Acts 3:1-10: ‘a man crippled from birth was carried and placed at the gate of the temple every day to beg for alms from the people who entered the Beautiful Gate at the temple.’

~

Question 4: “What did ‘the crippled man’ do when he saw John and Peter, The First Catholic Pope appointed by Jesus in His Church-Creating Word: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

Answer: “He did what all ‘crippled people’ and asked them for money!”

~

Question 5: “Did Pope Peter and Bishop John give money to the ‘crippled man’?”

Answer: “No! The First Catholic Pope gave the ‘crippled man’ this Direct Order, ‘Look at us!’

~

Question 6: “What happened after the ‘crippled man’ was blessed to obey The First Direct Order from The First Catholic Pope and ‘look at them’?”

Answer: “The First Catholic Pope shared Catholic Truth: ‘I have neither silver nor gold, but what I do have, I give you: In the name of Jesus Christ the Nazorean, rise and walk.’ Then, Peter took him by the right hand and raised him up, and immediately his feet and ankles grew strong.’

~

Question 7: “Did people recognize that Jesus had given The First Catholic Pope to heal those who let him ‘take their hand’?”

Answer: “‘When all the people saw him walking and praising God, they recognized him as the one who used to sit begging at the Beautiful Gate of the temple, and they were filled with amazement at what had happened to him.’

~

Question 8: “What do we learn from that?”

Answer: “Every kind of ‘crippling disorder’ is healed for those blessed to be a living part of The Only Church Spoken Into Being by Words of The Second Person of The Holy Trinity; The Body of Christ on Earth.”

~

Today’s Simple Rhyme: “Catholics are still blessed with Hope / and Healing from God’s Holy Pope.”

~

Author's Notes:

Related:

Catholic Daily Readings are a blessing.

Catholic Daily Readings help souls get into Heaven. Today’s Words of Jesus are not just for the Jewish...

Catholics are able to see The Loving Programmer Who…

Catholics see what Protestants do not: God downloaded The Binary System that lets computers work. ~ Question 1:...

May “Our Jesus Receiver” take in Words…

Catholics pray: “May our “Jesus Receiver” let us see that “Time IS runnng out.”. ~ Question 1: “What...

Why Catholics are Pro-Life.

The people whose souls are let into Heaven are Pro-Life. ~ Question 1: “What Word of Jesus tells...

“Catholic”: “A person blessed to…

Catholics want to be among “God’s friends” and be saved from the awful fate of His enemies! ~...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Was the “crippled man” the first…

“Peter clung to Jesus. The crippled man who had been cured clung to Peter.” Catholics and converts “cling”...