.                                  Jesus lets Catholics see a great Truth:  Cain was raised by Willful Protestants.

~

Question 1.   “Who were the first Willful Protestants?”

Answer:  “Fallen angels.  The devil was the leader of angels who chose to disobey God.”

~

Question 2:  “What did the devil do with Eve and Adam?”

Answer:  “He got them to join him in disobeying God.”

~

Question 3:  “How did the devil get Eve and Adam to disobey God?”

Answer:  “He convinced Eve to ‘eat the forbidden fruit’   The devil promised:  ‘If you disobey God, you will be like gods!’  Adam thought that was a good idea!   Vanity still leads Willful Protestants to think they can be ‘be like gods’ if they disobey His Instructions.”

~

Question 4:  “What did those two Willful Protestants do?”

Answer:  “They raised Cain and Abel.   God liked Abel more than Cain.  Cain was so jealous of God’s love for Abel that he killed ‘the first Catholic martyr’.”

~

Question 5:  “Could Abel have been a ‘Catholic martyr’ thousands of years before The Catholic Church was Spoken Into Being by The Great Decree of Jesus Christ?”

Answer:  “Many people obeyed God before He came to earth in Human Form and spoke The Catholic Church into Being with His Word.   ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build my church, and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 6:  “Does ‘Catholic’ identify holy men and women who obeyed God in their time and place?

Answer:  “God’s martyrs in many faiths have been hated and killed for obeying Him.   The name ‘Catholic’ applies to them.”

~

Question 7:  “What is a Willful Protestant?”

Answer:  “Anyone who knowingly refuses to obey Actual Words from God is a Willful Protestant.   Like Adam, Eve, and Cain, they want to ‘be like gods’ by willfully disobeying Instructions from Him.”

~

Question 8:  “Do Willful Protestants have things completely backwards?”

Answer:  “Cain was raised by Willful Protestants.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

 

Author's Notes:

Related:

Jesus saves Saint Peter from drowning

Will God’s Words help us today?

Isaiah 55:10-11 is Today’s Reading. It tells us to “Be Catholic!”; ~ Question 1: “How does this tell...

What do Catholics learn from Gideon and Peter?…

When God took Human Form, He sent His First Catholic Pope and 12 Disciples against evil forces that...

Unlike other believers, Catholics respect both…

Catholics know there are "Temple Prophecies" and "Messianic Prophecies". The more of God's Prophecies we believe, the more...

There are two groups of people. Which are we…

Only Catholics realize that Jesus gave ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ to His First Catholic Pope....

Today’s Reading tells us of Two Kinds of…

Today's Post ends with the Hardest Question on Earth: "Many claim to be 'Christian' while specifically rejecting The...
A black hole in space with a nebula

This Daily Reading tells Catholics what WE must do!

Today’s Reading tells Catholics what we must do when we realize our soul is in this picture! ~...