~

Question 1: “Why do Catholics believe ‘We are in God’s sheepfold.’?”

Answer: “Because we are! The Catholic Church is ‘God’s sheepfold’ on earth.”

~

Question 2: “How do we know that?”

Answer: “Jesus specifically Spoke One Church into Being with His Holy Word. ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’ The Catholic Church is ‘God’s sheepfold’!”

~

Question 3: “Who are His ‘sheep’?”

Answer: “His ‘sheep’ are the people God calls to be Catholic in Jn 6:44. ‘Jesus said to the crowds: ‘No one can come to Me unless The Father who sent Me draw him, and I will raise him on the last day.’

~

Question 4: “There are 50,000 denominations claiming to be ‘God’s sheepfold’. What about them?”

Answer: “Jesus was Very Clear in John 10:1-10! ‘Jesus said: ‘Amen, amen, I say to you, whoever does not enter a sheepfold through the gate but climbs over elsewhere is a thief and a robber.’

~

Question 5: “Are those who claim to be ‘gatekeepers’ of other ‘sheepfolds’ among the ‘liars and robbers’ Jesus described?”

Answer: “It is not our place to judge. Catholics focus on obeying This Word of Jesus: ‘But whoever enters through the gate is the shepherd of the sheep.’

~

Question 6: “Who are the ‘shepherds’ of His ‘sheep’?

Answer: “Catholic priests. Every Catholic priest is Ordained in Living Link with The First Catholic Bishops. Those 11 Disciples were Personally Ordained by Jesus as The First ‘gatekeepers’ of His ‘sheepfold’ on earth.”

~

Question 7: “What about those who are ‘called by The Father’ to be Catholic?”

Answer: “We listen to our priests! ‘The gatekeeper opens it for him, and the sheep hear his voice, as the shepherd calls his own sheep by name and leads them out. When he has driven out all his own, he walks ahead of them, and the sheep follow him, because they recognize his voice.’

~

Question 8: “Will ‘His sheep’ follow anyone but a Catholic priest Ordained in Living Link with The First Catholic Bishops?”

Answer: “God gives His ‘sheep’ discernment. ‘But they will not follow a stranger; they will run away from him, because they do not recognize the voice of strangers.’

~

Question 9: “Do the clergy in other ‘sheepfolds’ understand That Teaching of Jesus?”

Answer: “No. ‘Although Jesus used this figure of speech, the Pharisees did not realize what He was trying to tell them.’

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas the joys of being Catholic in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2023/04/Gods-IQ-Test.pdf

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, please consider sharing: catholicfundamentalism.com

Do not let anything keep you from reading “The Diary of St. Faustina”. It tells us about The Power of Jesus in our soul.

Author's Notes:

Related:

Two disobedient women in the Old Testament: Eve…

"After 7 days outside", Miriam was healed of Leprosy. She was also cured of being "bitter" and "rebellious"!...

Today’s Reading: the Right Answers to Two…

The Body and Blood of Jesus provided, by His Catholic priests through the Miracle of Transubstantiation, lets Catholics...

Catholics are able to see what others do not:…

Once we understand The Bible Truth about Melchizedek, Catholics are able to see that he made the world...

Today, Catholics see why Protestants removed The…

God's Prophets were given enough "Wisdom from The Holy Spirit on high" to predict the coming of The...

Today, The Bible tells us: “Be…

Today's Simple Rhyme: "Pray to obey / Or be lost every day."...

Why is St. Monica so important?

We may ask St. Monica to help us better love The Church eternally echoing from This Word of...