. Catholics are not confused about Who Jesus Is!

~

Question 1: “Whose souls did Jesus tell us that He would let into Heaven?”

Answer: “Jesus was very clear about that in John 15:14. ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 2: “Is Jesus dividing all the people on earth into Two Groups?”

Answer: “One Group is made of His ‘obedient friends’. The Other Group includes His willfully disobedient enemies.”

~

Question 3: “What do His ‘obedient friends’ obey?”

Answer: “Catholics strive to obey Every Teaching from Him, including The Great Decree of Jesus Christ!”

~

Question 4: “What is ‘The Great Decree of Jesus Christ’?”

Answer: “It is The Word with Which The Second Person of The Holy Trinity Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being:

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Why do many call themselves ‘Christian’ while they refuse to obey The Great Decree of Jesus Christ?”

Answer: “Many are confused! For 2,000 years, ‘willfully disobedient enemies’ of Jesus have been confusing people. At least 50,000 Profiteers of Protestantism have invented Marketing Plans. They all lead donors to reject The Great Decree of Jesus Christ and give money to them.”

~

Question 6: “Is there a ‘Third Group’ of ‘People who are truly confused’?”

Answer: “Many Willful Protestants are too confused to Think Clearly about being among His ‘obedient friends’.”

~

Question 7: “Who IS Jesus Christ?”

Answer: “The Bible tells us! John 1:14: ‘The Word became flesh and made his dwelling among us.’

~

Question 8: “Is Jesus more specific about that?

Answer: “Yes, John 6:51! ‘I am the living bread which came down from heaven. If anyone eats of this bread, he will live forever; and the bread that I shall give is My flesh, which I shall give for the life of the world.’

~

Question 9: “Is that why Catholics obey The Call to Catholic Communion that Jesus repeated 14 times? ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you’

Answer: “Yes! Every Word from Jesus was Spoken to give God’s disobedient enemies His Way to be among His ‘obedient friends’.”

~

Question 10: “Is there a ‘Third Group’ of ‘Truly Confused People’ who may get ‘the keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “Only Jesus knows the answer to that.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about The Book of Revelation in this, and other free writings: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Telescopes, microscopes, and computers help us be…

In every Age, God gives people tools to let people see God, His Power, His Prophets, His Son,...

See the Father Through the Son

By imagining ourselves before the Heart of Jesus, Catholics see how His light carries our prayers directly to...

God asks One Eternal Question! May our…

What Question has God been asking every person who ever lived? ~ Question 1: “What ‘Eternal Question’ does...

What lets Jesus answer prayers from Protestants?

What must Protestants do to get Jesus to answer their prayers? ~ Question 1: “Does Jesus show His...

Words of Moses brings many to Jesus.

In Deuteronomy 18:15 Moses said: “The Lord your God will raise up for you a prophet like me...

Only Catholics can see and do what “the blind…

From the First Catholic Bishops to Bartimaeus to St. Paul, Jesus blesses many with the light to see!...