May every Catholic and Protestant in the world understand The Power Jesus gave His Catholic priests!

Question 1: “What interesting questions do Catholics ask?”

Answer: “Why did Willful Protestants stop providing This Catholic Teaching: ‘Life must be protected from conception until natural death.’?”

~

Question 2: “That is an interesting question! Why did 48,000 denominations of Willful Protestants stop providing That Catholic Teaching?”

Answer: “They wanted donations from people who wanted to use artificial birth control and be told they would go to Heaven.”

~

Question 3: “What is another Catholic question?”

Answer: “Billions of unborn children, some no bigger than a grain of salt, lost their lives to chemicals, implants, and abortion. Can Protestant clergy make a Confession of the sin of allowing that to a Catholic priest and receive Absolution?”

~

Question 4: “That is an interesting question! What’s the answer?”

Answer: “Jesus Christ did give His Catholic priests this Awesome Power! ‘Those whose sins you forgive on earth are forgiven in Heaven.’ In an emergency, a Catholic priest could give Absolution to non-Catholics who are genuinely repentant for not protecting the most helpless children in their family or congregation.”

~

Question 5: “If a Protestant minister did Confess that sin and receive Absolution, could they continue providing excuses for ending unborn human lives?”

Answer: “Jesus told the woman caught in adultery, ‘Go, and sin no more.’

~

Question 6: “What if a Protestant minister was forced by his denomination to reject their earlier teaching: ‘Life must be protected from conception until natural death’?”

Answer: “The best thing would be to become Catholic. Many Protestant clergy do.”

~

Question 7: “Should they start a new Protestant denomination that embraced the old Protestant Teachings: ‘Life must be protected from conception until natural death.’?”

Answer: “The world is already confused by 48,000 Protestant Denominations! Having Forty Eight Thousand and One would not make the world a better place.”

~

Question 8: “When people find contradictions in Protestantism, what should they do?”

Answer: “Obey The Holy Decree with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Priest holding the monstrance with incense clouds

This is Amazing: Catholics and demons see Jesus…

Catholics and demons share This Word of Wisdom that Protestants cannot fully understand: "I know Who YOU Are:...

A question many Denominations hate to ask:

Questions keep us from being happy. Catholic answers give us joy. ~ Question 1: “Were there ‘Catholics’ in...

May all be blessed to put Every Word of God…

Abel was stoned by Cain for the same reason St. Stephen was stoned by those who tried to...

John The Baptist opens the minds of “Jesus…

Today’s Catholic Reading tells us how to open the “Jesus Receiver” in our mind. ~ Question 1: “How...

Being Catholic cures This Headache: “Sin and…

Today’s Simple Rhyme: “Past, present, and future are One / With God’s Union / in Catholic Communion!”...

Moses met God. Peter, and every…

Catholic priests and religious take Holy Vows of Poverty, Celibacy, and Obedience because they "love The LORD with...