Catholics have eyes like microscopes AND telescopes!

. Catholics see what many do not. God’s Light lets Him see every unforgiven sin that will keep our soul out of Heaven!

~

Question 1: “Why do Catholics have eyes like ‘microscopes’?”

Answer: “Only Catholics are able to see how small our soul may be!”

~

Question 2: “How small can our soul be?”

Answer: “When we were conceived, we were the size of a grain of salt! Our soul was inside us. Our soul may be an eternal, living spark as small as an electron!”

~

Question 3: “I can see how Catholics have ‘eyes like microscopes’. How do Catholics have ‘eyes like telescopes’?”

Answer: “Catholics can see how big Heaven is! Revelation 21 lets us see that ‘The City of God’ is a Huge Cube. It is 1,500 miles (2,414 km) on each side. It’s a Huge Cube!”
. Catholics are closer to seeing the actual size of The Huge Cube of Heaven, even if its slightly out of scale.

~

Question 4: “Do ‘Catholic eyes’ see both our tiny soul and The Huge Cube?”

Answer: “Catholic eyes see both those things! And, we see the ‘gates’ that are made of a ‘single pearl’!”

~

Question 5: “What ‘gates’ can only Catholic eyes see?”

Answer: “This is important! We see that each of the ‘twelve gates’ to The City of God may be as small as molecules of nacreous material that make the tiniest perfect ‘pearl’!”

~

Question 6: “Why can only Catholics see that possibility?”

Answer: “Only Catholics obey The Call to Catholic Communion that Jesus repeated 14 times! ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’. Our minds have Christ’s ‘life’ in them!”

~

Question 7: “Does receiving Catholic Communion open Catholic eyes and minds to be both ‘microscopes’ and ‘telescopes’?”

Answer: “Catholic Communion is one of these eye-opening ‘keys’ from Jesus! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 8: “Is there anything else that only Catholics see?”

Answer: “Catholics see the ‘Invisible Words’ within ‘I give you the keys to The Kingdom of Heaven’!”

~

Question 9: “What are the ‘Invisible Words’ in That Passage?”

Answer: “Only Catholics can see the ‘Invisible Words’! ‘Catholics all’ is between ‘you’ and ‘the’. ‘all’ includes Seven Catholic Sacraments; Intercession of God’s Holy Saints and Angels; Guidance from Catholic Teachings; and Catholic priests and religious!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Catholics see more in this free book. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

Another Prophecy tells us to be Catholic! #5.

Today’s Catholic Reading is a Prophecy about what happens to those who ignore God’s Prophets! ~ Question 1:...

“Modern Miriams” show us why it is a…

At last! "Modern Miriams" helps us understand all the women who say: "I do not need The Seven...
Ceiling painting of Christ and his apostles

History changes today: “Disbelievers put…

Three Masses celebrate Pentecost Sunday, 50 days after the Resurrection of Jesus. Catholics put that into Proper Perspective:...

May computer users find words that help us Be…

Jesus would let every person on earth 'find blessing from God' if they got onto 'the stairway to...

Like every number, every soul is either + or -.…

May all of our dear neighbors be blessed to love God, His Prophets, His Prophesied Messiah, and His...

Our “Jesus Receiver” keeps us from…

How does our “Jesus Receiver” keep us from sinking into sin? ~ Question 1: “How can our ‘Jesus...