Catholics know: 2 Words are the ‘keys’ into Heaven!

.                                                What Two Words are the ‘keys’ we need to get into Heaven?

~

Question 1:  “Are The Teachings of Jesus easy to understand?”

Answer:  “This Teaching of Jesus from John 8:1 is easy to understand!

‘I am the light of the world,’ says the Lord;  ‘whoever follows Me will have the light of life.’

~

Question 2:  “What is ‘the light of life’?”

Answer:  “Jesus tells us in John 6:53!  ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

~

Question 3:  “If we worthily receive Catholic Communion, will we have ‘the light of life’ in us?

Answer:  “We will have His ‘light’ shining in our soul.  That ‘light’ is His ‘life’.”

~

Question 4: “How often did Jesus tell us to ‘eat My Body and drink My Blood’ and ‘have life in’ us?”

Answer:  “He repeated That Teaching to the world twelve times in the last half of John 6.  He told us two more times when He provided The First Catholic Communion at The Last Supper.”

~

Question 5:  “Jesus is no longer on earth.  How can He provide His Body and Blood?”

Answer:  “Catholics know!  Jesus has The Power to let His Catholic priests preside over The Miracle of Transubstantiation at every Catholic Mass that followed His Last Supper on earth.”

~

Question 6:  “Why did Jesus give His Catholic priests The Power to have bread and wine become His Body and Blood?”

Answer:   “That Power lets His Catholic priests obey The Direct Order He gave to His Catholic priests three times in John 21:15-17!   ‘Feed My sheep.’

~

Question 7:  “What happens to people who willfully refuse to ‘follow’ and ‘obey’ His most-repeated Command?”

Answer:  “They go to His Judgment and are not among those included in John 15:14.   ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 8:  “What is a simple way to understand and obey Every Teaching of Jesus Christ?”

Answer:  “Two words let us bring His ‘life’ and His ‘light’ into our souls forever!  ‘Be Catholic’.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

 

 

Author's Notes:

Related:

A contradiction that condemns souls. #20.

“Hating God’s Great Gift of Birth / puts many souls at risk on earth.” ~ Question 1: “How...

This Word of Jesus helps many get their souls into…

We get closer to God every time we read this: The more we read Today’s Catholic Reading from...

Anyone can see Catholics ask and answer an Amazing…

Peter was the first Catholic Pope. He led the first Catholic Bishops, the Disciples. God had them create...

Jesus promises more “Woe” to…

In Today’s Reading, Jesus promises more “Woe” to “memorial builders”. ~ Question 1: “In yesterday’s Reading, Jesus identified...

Victims of Protestantism are identified in…

Question 1: “Why are Catholics different than Willful Protestants?” Answer: “Obeying The Church-Creating Word of Jesus to His...

The most important Passage in The Bible?

Today’s Catholic Bible Reading shows how Jesus saves many from sinking into sin. ~ Question 1: “What makes...