All Roads lead to (and from) Rome. We choose which direction we want to travel.

Question 1: “What makes many people unhappy?”

Answer: “Confusion. The more Words of God we disobey, the unhappier we are.”

~

Question 2: “How can unhappy people keep from being confused?”

Answer: “By getting our thoughts, words, and choices to reflect God’s Will.”

~

Question 3: “What is God’s Will?”

Answer: “To live so that our immortal soul will live in Heaven’s joy forever.”

~

Question 4: “I want to disobey God and be happy. Am I confused?”

Answer: “Willful Protestants have chosen to live in that confusion for thousands of years!”

~

Question 5: “Is it fair that God would keep anyone from being happy for doing what they want?”

Answer: “God makes the rules! Catholics find happiness by obeying This Word of God: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “I want to be happy! I do not want to be Catholic!”

Answer: “It is impossible to be happy while willfully and knowingly rejecting the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ God left on earth!”

~

Question 6: “Why do I resist being in The Only Church Jesus Christ Spoke Into Being?”

Answer: “All confusion is the same! Confusion is caused by thinking we know more than God!”

~

Question 7: “I believe in God. I believe in Jesus! I am happy!”

Answer: “We must remember: “All roads lead to Rome. The same ‘roads’ also lead away from Rome. And, we can stop traveling in either direction any time we choose!”

~

Question 8: “My soul wants me to move toward Rome. My spirit wants me to stop where I am or go in the opposite direction. What should I do?”

Answer: “Listen to your soul! It will live forever. Not moving toward obeying Every Word of God takes us into confusion, disobedience, and destruction. We all see the results of Willful Protestantism on people, families, and nations.

~

Question 9: “What should I do when I think about being Catholic?”

Answer: “Ask God to help you hear and obey Every Word from Jesus Christ.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Saul became “Paul”. May all Victims of…

May every Victim of Protestantism be as blessed as Saul who became God’s beloved Saint Paul! ~ Question...

Saint Paul’s Message to the Athenians: A Call…

Saint Paul's discourse at the Areopagus invites all to recognize the one true God and embrace the fullness...

Obeying God makes us “brighter” in…

Many prefer the self-serving darknesses of'pride, envy, greed, gluttony, anger, lust, and sloth (peggalas!) that keep many from...

God asks One Eternal Question! May our…

What Question has God been asking every person who ever lived? ~ Question 1: “What ‘Eternal Question’ does...

Only Catholics can see and do what “the blind…

From the First Catholic Bishops to Bartimaeus to St. Paul, Jesus blesses many with the light to see!...

The Visitation: Mary Brings Christ to Elizabeth

Mary's visit to Elizabeth reveals Christ's presence and fulfills prophecy. The unborn John leaps for joy, recognizing the...