.                                                Jesus told Catholics how to get rid of demons.  Ask Him to help!

~

Question 1:  “Why do Catholics think about ‘demons’?”

Answer:  “Because they are in and around us!”

~

Question 2:  “What is a demon?”

Answer:  “A living encouragement for sin and death.”

~

Question 3:  “How big is a demon?”

Answer:  “Those ‘unholy photons‘ may be smaller than the electrons that make atoms!”

~

Question 4:  “How do we know they may be that tiny?”

Answer:  “Jesus told us when He drove the demons out of one lunatic’s mind in  Mark 5:13.  ‘.  .  the impure spirits came out and went into the pigs.  The herd, about two thousand in number, rushed into the sea.’   One person was driven crazy by 2,000 demons living in his mind!”

~

Question 5:  “There may be hundreds of billions of demons on earth!  What do all those demons do?”

Answer:  “They try to keep every person in the world from obeying This Word of Jesus Christ and getting His ‘keys’ for our immortal soul.   ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates (demons?) of hell shall not prevail against it.  I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .’

~

Question 6:  “Do demons want to make our souls ‘captives’ on their side of the ‘gates of hell’?”

Answer:   “Jesus told us that in Luke 4:18.  ‘The Lord sent me to bring glad tidings to the poor and to proclaim liberty to captives.’

~

Question 7:  “How does Jesus give us His ‘proclaimed liberty’ from demons who try to make us ‘captives’ to unholy thoughts, words, and deeds?”

Answer:  “He told us fourteen times how to be free!  ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.‘  When we receive Catholic Communion, His Body and Blood keeps demons from holding our souls ‘captive’.”

~

Question 8:  “Does receiving Catholic Communion drive all the demons out of us?”

Answer:  “Catholics often read about The Holy Saints of Each Day.  Many Saints were tormented by demons.”

~

Question 9:  “How did being Catholic help them?”

Answer:  “They were driven to greater holiness!  Catholics know!  The more our demons hate us, the better we can be!”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting.  https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share:  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics see The Power of Jesus in a few words!

Question 1: “What few words let Catholics see The Power of Jesus in Today’s Reading?” Answer: “Isaiah 1:10...

A Simple Question? #8.

Self-serving lies lead Truth Seekers to Heaven. ~ Question 1: “Why is The Catholic Reading after Christmas about...

May we appreciate a Statistical Miracle in Butler…

The numbers are clear. Someone in Butler County,PA had something happen against odds of 12 million 250 thousand...

“Catholic” and “Protestant”…

The Loving Programmer took Human Form on Earth in the Holy Womb of The Virgin Mary, Abraham's holiest...

Say “Yes!” to the Catholic Church

St. Paul reminds us that Catholicism does not waver between “yes” and “no,” but is the full affirmation...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Will God’s Words help us today?

Isaiah 55:10-11 is Today’s Reading. It tells us to “Be Catholic!”; ~ Question 1: “How does this tell...