.                                        Many Profiteers of Protestantism put their Marketing Plans to Music!

~

Question 1:  “What mistake do many Catholics make?

Answer:  “Catholics are trusting people.   We may make the mistake of trusting that Willful Protestants have good reasons for their beliefs.”

~

Question 2:   “Is it possible that Willful Protestants do have good reasons for their beliefs?”

Answer:  “A Willful Protestant is a person who chooses to disobey This Word of Jesus Christ.  ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’    There cannot be a good reason to reject those ‘keys’!

~

Question 3:   “Why do Willful Protestants proudly disobey That Word of Jesus?”

Answer:   “They want an easy way to Heaven!   And, they want to avoid the work of obeying Catholic Teachings.  Catholics should remember the simple truth:  ‘Pride + Sloth = Willful Protestantism’.”

~

Question 4:  “What leads people to believe there is an ‘easy way to Heaven’?”

Answer:  “Marketing Plans and Talking Points!

~

“Question 5:   “What does that mean?”

Answer:  “There are 48,000 Protestant Denominations.  Two or three new ones are invented every day!  Every Profiteer of Protestantism has a Marketing Plan!  Every Protestant Marketing Plan has Talking Points.”

~

Question 6:  “Can you give an example?”

Answer:  “Martin Luther invented a Marketing Plan with ’95 Talking Points’!  He called them ‘95 Theses’.   John Calvin called the Talking Points of his Marketing Plan ‘The Institutes’.”

~

Question 7:  “Which Protestant Marketing Plans are the most successful?”

Answer:   “The ones that appeal to the vainest people!   They will pay to be told:  “If you support My Marketing Plan, I promise that you will get richer and go to Heaven!”

~

Question 8:  “Should any Catholic take any Protestant Marketing Plan and its Talking Points seriously?”

Answer:  “They are all the same!  ‘Reject The Only Church Spoken into Being by Words of Jesus!  Give money to me!  You will be successful on earth and get your soul into Heaven.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May our “Jesus Receiver” take in St.…

St. Isidore shows brilliantly shows the confusion of “believers” who avoid God’s Prophets. ~ Question 1: “What is...

Jesus helps Catholics safely cross The River Jordan.

How wide is The River Jordan? About 70 years. ~ Question 1: “Is The River Jordan on earth...

What happened after the first, Jewish Catholics…

Surprise! Every Catholic in the world has been grateful for 2,000 years to those who drove the first...

May all clergy focus more clearly on Baptism.

Sadly, there are fewer Baptisms than ever. ~ Question 1: “What mistake do many Protestant clergy make?” Answer:...

Today is “A Test of God” for every…

"Hearts" that are not "hardened" will gratefully "hear" this "Word of God": "And I say unto you thou...

Computers are a Catholic Miracle that lets us…

Catholic souls can be “re-filed” and saved. Some souls are permanently “de-filed”. ~ Question 1: “What does it...