Catholics know what is behind every “yoke” of sin.

Catholics know that a driver with a whip is behind all who choose to bear ‘the yoke of our captivity’.”

Question 1: “Why are Catholics ‘Catholic’?”

Answer: “Catholics want to be free!”

~

Question 2: “From what do Catholics want to be ‘free’?”

Answer: “We do not want to be ‘captive’ to our sins or to the sins of others.”

~

Question 3: “How can anyone on earth be ‘free’ from being ‘captive’ to sins?”

Answer: “Isaiah 35:4 tells us, ‘Behold The King will come, The Lord of the earth, and He Himself will lift the yoke of our captivity.’

~

Question 4: “It is hard to argue with a Prophet from God! What will The Prophesied ‘King’ do to ‘lift the yoke of our captivity’?”

Answer: “He will give us ‘the keys to The Kingdom of Heaven.’!”

~

Question 5: “As long as we keep those ‘keys’, will we be freed from ‘the yoke of our captivity’ to earthly sin?”

Answer: “Yes! Catholics may receive all Seven Catholic Sacraments! And, Catholics have enough respect for God’s Saints to ask them to intercede on our behalf with Him! As long as we keep ‘the keys to The Kingdom of Heaven’, we are ‘freed from the yoke of our captivity’ to all the sins on earth.”

~

Question 6: “What happens to those who reject those ‘keys’?”

Answer: “They must spend their lives laboring under ‘the yoke’ of ‘captivity’.”

~

Question 7: “Are those who labor under the ‘yoke’ slaves of earthly sin?”

Answer: “Yes.”

~

Question 8: “What walks behind every person who wears a ‘yoke’?”

Answer: “A driver with a whip!”

~

Question 9: “Does that ‘driver’ and his ‘whip’ represent the demons who keep us ‘yoked’ to our sin?”

Answer: “Yes.”

~

Question 9: “Is there a better reason to be Catholic?”

Answer: “Not if we want to be free from ‘the yoke of our captivity’!

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics see 13 trillion light years Before and…

Catholics connect 13 trillion light years before Jesus to His Catholic Church. ~ Question 1: “Do Catholics see...

Jesus tells us how much He blesses His Catholic…

Today's Simple Rhyme: "We are blessed to learn from our Catholic Creed / The more we have, the...

May every Victim of Protestantism be blesssed by…

God loves us so much He sent His Son to make it easier than ever to get our...

May all “Jesus Receivers” lead us to…

Protestant Ministers help many souls find God’s Word. ~ Question 1: “Why should Catholics ‘Thank God!’ for Protestant...

Whose souls get into Heaven? Those who “fear…

Only the souls of those who “fear The Lord” get into Heaven. ~ Question 1: “Does The Bible...

Catholics are the most blessed people on Earth.

Catholics are blessed to see A New Catholic Word: "peggals"....