.                                                        Jesus is the ‘key’ to driving demons out of our mind.

~

Question 1:  “Every soul will go to God’s Judgment.   Every intelligent person wants to know:   ‘Will my soul get into Heaven?’

Answer:  “Jesus Christ Fulfilled The Prophecies.  He told us who can be saved!   ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 2:   “Does the devil agree with Jesus and tell people the same thing, ‘You are my friends if you obey My commands.’?

Answer!   “Yes!   Every person on earth will either obey Jesus or the devil.”

~

Question 3:  “Why should we obey Jesus?”

Answer:  “If we obey The Words of Jesus, our souls can be forever among His obedient ‘friends’.”

~

Question 4:  “Is there one Holy Word of Jesus that the devil and his demons want us to disobey?”

Answer:   “Yes.  Every evil spirit on earth wants us to disobey This Word of God!   ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5:  “Why would a person disobey That Word of Jesus Christ?”

Answer:  “First, a demon leads them to think ‘I know more than Jesus!’   Then, more demons move into their mind.   Mark 5: 1-20 tells us about a man who lived in a graveyard.    2,000 demons living in his mind turned him into a raving lunatic.

‘and no one could restrain him any longer, even with a chain.  In fact, he had frequently been bound with shackles and chains, but the chains had been pulled apart by him and the shackles smashed, and no one was strong enough to subdue him.’  He spent ‘Night and day among the tombs and on the hillsides he was always crying out and bruising himself with stones.’
~
Question 6:  “What did the demon-possessed lunatic do when he saw Jesus?”
Answer:  “‘Catching sight of Jesus from a distance, he ran up and prostrated himself before Him, crying out in a loud voice, ‘What have you to do with me, Jesus, Son of the Most High God?  I adjure you by God, do not torment me!’   The demons made him say that because Jesus had been saying, ‘Unclean spirit, come out of the man!’
~
Question 7:  “How did Jesus identify the problem?”

Answer:  “‘He asked him, ‘What is your name?’   That let the man’s problem be identified.”

~
Question 8:   “What was the ‘demons’ name?”
Answer:  “‘Legion’ is my name.  There are many of us.  And he pleaded earnestly with Him not to drive them away from that territory.’
~

Question 9:   “How do demons seize ‘territory’ in a human mind?”

Answer:  “Demons take that ‘territory’ when a desire to sin opens the door.  First, one demon gets in.  More follow!”

~

Question 10:  “How many demons did Jesus drive out of the man’s mind?”

Answer:  “‘Now a large herd of swine was feeding there on the hillside.  And they (the demons) pleaded with Him (Jesus), “Send us into the swine.  Let us enter them.”
And He let them, and the unclean spirits came out and entered the swine.  The herd of about two thousand rushed down a steep bank into the sea, where they were drowned.’

~

Question 11:  “Does a human brain have enough ‘territory’ to contain 2,000 demons?”

Answer:  “Yes.  The more demons get into a mind, the more ‘territory’ they hold.   The  crazier a person becomes.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Free books are available on that site.  The most recent:  “The Book of Revelation”.

 

 

 

Author's Notes:

Related:

Catholics connect The Crucifixion of Christ with…

A crowd of people is in front of Jesus. Some let The Light that streams from God pass...

Words of Moses brings many to Jesus.

In Deuteronomy 18:15 Moses said: “The Lord your God will raise up for you a prophet like me...

“Jesus Receivers” know: “The…

Question 1: “How does a properly working ‘Jesus Receiver’ let us know that ‘The Kingdom of God’ on...

A contradiction that condemns souls. #20.

“Hating God’s Great Gift of Birth / puts many souls at risk on earth.” ~ Question 1: “How...

Telescopes, microscopes, and computers help us be…

In every Age, God gives people tools to let people see God, His Power, His Prophets, His Son,...

Catholic Understanding in The Age of Computers.…

The Age of Computers helps us share our understanding of God's Love and Power. All may see their...