Catholics see our tiny souls living in the huge City of God.

. Our soul is the size of a grain of salt. The City of God is 1,500 miles (2412 km) long, wide, and high!

Question 1: “Our soul is small enough to fit inside or around the tiny ‘grain of salt’ cells we were at our conception. Does our soul ‘get bigger’ in Heaven?”

Answer: “That’s an interesting question! Rev 6:7 tells us that the souls of people who were ‘witnesses for life’ are ‘underneath God’s altar in Heaven’.”

~

Question 2: “Whose souls are there?”

Answer: “The phrase ‘witnesses for life’ include all those who were killed for being ‘witnesses to life’.”

~

Question 3: “Are all people who are killed, born and unborn, ‘witnesses for life’?

Answer: “Yes.”

~

Question 4: “What do all those souls do?”

Answer: “They cry out endlessly for ‘Vengeance!’

~

Question 7: “How did God answer their plea?”

Answer: “Rev, 5:11 tells us: ‘they were each given a white robe and told to wait until the roll was complete’.”

Question 8: “A question! Are the ‘white-robed souls’ in Heaven the same size as when their soul was conceived?”

Answer: “The Bible does not tell us that God had them grow larger.”

~

Question 9: “St. John saw ‘The City of God’. Rev. 21:16 gives its dimensions! It is a perfect cube whose base is the size of Australia! Are those tiny souls, maybe no bigger than a grain of salt, wearing ‘white robes’ in the huge ‘City of God’ forever?”

Answer: “Yes.”

~

Question 10: “Why didn’t I connected my tiny soul with the Hugeness of Heaven?”

Answer: “We are not encouraged to take Every Word in The Bible seriously. So, we usually don’t.

~

Question 11: “Souls in Heaven who wear ‘white robes’ are mentioned six times. What are the ‘white robes’ made from?”

Answer: “One ‘white robe’ in Rev 19: 9 is made of ‘the good deeds of the Saints’“.

~

Question 12: “A billion grains of salt will fill up a bathtub! Can there be enough ‘good deeds’ to dress a hundred bathtubs full of living grains of salt in ‘white robes made of good deeds’ for a hundred billion souls?”

Answer: “Why do you think Catholics say so many Rosaries?”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Free books of reasons are on the “Free Books” section of that page.

Author's Notes:

Related:

4,000 years of DNA Upgrades are reasons to Be…

Those who refuse "God's DNA Upgrade" support wars, abortion, divorce, and every sin that comes from pride, envy,...
Priest holding the monstrance with incense clouds

This is Amazing: Catholics and demons see Jesus…

Catholics and demons share This Word of Wisdom that Protestants cannot fully understand: "I know Who YOU Are:...

Catholic “Jesus Receivers” are grateful…

May all be blessed by connecting Abraham and The Prophets to being Catholic. ~ Question 1: “Can most...

Catholic Questions heal “Jesus…

Simple, Catholic questions cure confused “Jesus Receivers” ~ Question 1: “Do Profiteers of Protestantism use Today’s Catholic Reading...

May all “Jesus Receivers” see this…

Catholic “Jesus Receivers” see Today’s Reading is a “Pyramid of Prophecies”! ~ Question 1: “Do these Words of...

Despite some disbelief, Moses and Peter died in…

Catholics see why every Bishop has a "staff": Every Catholic Bishop is our "Moses" bringing water to "The...