. Jesus heals crippled bodies. And, crippled minds. And, crippled souls.

Question 1: “What do 48,000 Denominations of Willful Protestants make us think about?”

Answer: “They make every intelligent person think about Luke 11:15-26! His Words include: ‘Every kingdom divided against itself will be laid waste and house will fall against house.’

~

Question 2: “Are the 48,000 Protestant denominations ‘a kingdom divided against itself’?”

Answer: “Yes.”

~

“Question 3: “Did Jesus force people to be in The Only Church He Spoke Into Being with His Holy Word? ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

Answer: “No! Jesus left that up to each person to decide! ‘But if it is by the finger of God that I drive out demons, then the Kingdom of God has come upon you.’” (emphasis added)

~

Question 4: “I believe in Jesus! And, I believe that our immortal soul is our most precious possession. Should we all strive to keep our souls in The Catholic Church?”

Answer: “Jesus Christ was clear! ‘When a strong man fully armed guards his palace, his possessions are safe. But when one stronger than he attacks and overcomes him, he takes away the armor on which he relied and distributes the spoils.’

~

Question 5: “If I refuse to put on ‘the whole armor’ of Jesus Christ, will demons ‘distribute the spoils’ that include my soul?”

Answer: “Yes.”

~

Question 6: “Should I be in The Only Church Jesus Christ Spoke Into Being with His Word?”

Answer: Jesus answered that! ‘Whoever is not with Me is against Me, and whoever does not gather with Me scatters.’

~

Question 7: “If I choose to obey That Teaching of Jesus Christ, I will not ‘scatter’. Do I have to remain Catholic for my entire life?”

Answer: Jesus told us what happens to those who ‘scatter’! ‘When an unclean spirit goes out of someone, it roams through arid regions searching for rest but, finding none, it says, ‘I shall return to my home from which I came.’

~

Question 8: “I know people who have left The Catholic Church. How can I help them?”

Answer: “Remind them what Jesus said would happen if they let the demons of disobedience return! ‘But upon returning, it finds it (their Catholic mind) swept clean and put in order. Then it goes and brings back seven other spirits more wicked than itself who move in and dwell there, and the last condition of that man is worse than the first.’

~

Question 9: “That explains every spiritual and mental disorder there is! What if they won’t listen to my reminder of That Word of Jesus?”

Answer: “That is their fault. You have done your work for Jesus. Sometimes, it takes a while for His Words to sink in!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/08/AllTheWorldIsAStage-Final.pdf

Author's Notes:

Related:

CatholicFundamentalism.com Uses Two Pictures to Let…

Through St. Faustina’s image and Christ on the Cross, Catholics witness divine light flowing from His Heart....

A Solution to The Great Protestant Mystery?

Jesus warned against breaking even the least of His commandments. Yet Protestantism teaches disobedience to the Church Christ...

Saul became “Paul”. May all Victims of…

May every Victim of Protestantism be as blessed as Saul who became God’s beloved Saint Paul! ~ Question...

Every Catholic wants Jesus to let our soul into…

Catholics are blessed to say: “Jesus, I trust in You.” with our lives. ~ Question 1: “What makes...

Those who respect God’s Prophets become…

The First Mistake Protestants make is failing to respect God’s Prophets. ~ Question 1: “Does Today’s Catholic Reading...

Catholics are blessed by examples of Jesus, Peter,…

The most blessed Catholics are the most persecuted. ~ Question 1: “Did the first Profiteers of Protestantism define...