Catholics work harder to obey The First Commandment.

Jesus Christ and The Father are “One”. Why would anyone disobey Any Word of God?

Question 1: “Why do some people avoid The Catholic Church?”

Answer: “The Catholic Church tells us to obey God’s First Commandment: ‘Thou shall have no other gods before Me.’

~

Question 2: “Do some people put their desires ‘before’ obeying God?”

Answer: “Yes!”

~

Question 3: “Jesus is ‘One with The Father’! Does He have The Father’s Power to Speak Things Into Being with His Holy Word?”

Answer: “Yes.”

~

Question 4: “Did Jesus Christ ‘Speak’ One Church Into Being on earth?”

Answer: “His Word still echoes on earth! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build my church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of the kingdom of heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in heaven.’

~

Question 5: “Can every person on earth be an obedient ‘living echo’ of His Word?”

Answer: “Yes! All may become what Catholics are.”

~

Question 6: “How do we know That Word of Jesus Christ refers only to The Catholic Church?”

Answer: “Only The Catholic Church has been led by Successors to Peter for 2,000 years.”

~

Question 7: “Why isn’t every Christian in The Only Church Spoken Into Being by Jesus Christ?”

Answer: “Many do not understand God’s Power to Speak One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being.”

~

Question 8: “Don’t they know that Every Word of Jesus is Truth?”

Answer: “Many people do not let their minds think clearly about that.”

~

Question 9: “Why don’t some people want to think clearly about that?”

Answer: “They do not want God to tell them what they should think, say, and do.”

~

Question 10: “Why not?”

Answer: “They love themselves more than anything in Creation.”

~

Question 11: “Is that why all who avoid The Catholic Church break The First Commandment?”

Answer: “Yes.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

A Solution to The Great Protestant Mystery?

Jesus warned against breaking even the least of His commandments. Yet Protestantism teaches disobedience to the Church Christ...

The First Thing to do after God helps us?

What does Jesus tell us to do when we see He has helped us? ~ Question 1: “What...

Unlike other believers, Catholics respect both…

Catholics know there are "Temple Prophecies" and "Messianic Prophecies". The more of God's Prophecies we believe, the more...

How Catholics understand “The Queenship of…

Of all the people on earth; Only Catholics are blessed to ask the staggering question: "Is every atom...

Jewsh, Protestant, and Catholic Faiths are Built on…

Peter’s Church is a living echo of Paul’s Teaching. ~ Question 1: “What ‘One Sentence’ is The Foundation...

Catholics are able to see what others do not:…

Once we understand The Bible Truth about Melchizedek, Catholics are able to see that he made the world...