. Who gave Catholics the only ‘keys’ that cure confusion? Jesus Christ!

~

Question 1: “What is ‘confusion’?”

Answer: “The Dictionary tells tells us that confused people are ‘disoriented with regard to their sense of time, place, or identity.’

~

Question 2: “Are all Willful Protestants confused?”

Answer: “This is how ‘disoriented’ they are! They say ‘I believe in Jesus!’ at the same time they reject many Teachings from Him.”

~

Question 3: “Do all Willful Protestants reject This Teaching from Jesus? ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

Answer: “Yes. Willful Protestants reject those ‘keys’. They deny their souls at least Five of The Seven Catholic Sacraments. They miss the Saving Intercession of God’s Holy Saints and Angels. They refuse to be guided by Catholic Teachings.”

~

Question 4: “Why do Willful Protestants disobey He Who they say is God?”

Answer: “Confused people prove they are ‘disoriented’ every time they think they know more than God about anything.”

~

Question 5: “Why don’t they understand how ‘disoriented’ that is?”

Answer: “They fall in love with the confusion that keeps them from realizing how ‘disoriented’ they are!”

~

Question 6: “How does being Catholic cure confusion?”

Answer: “Catholics understand that Jesus Christ is The Second Person of The Holy Trinity. We try to let He Who Is God guide us.”

~

Question 7: “What makes people think they are right to disobey Any Teaching of God?”

Answer: “The closest thing to logic in the mind of Willful Protestants leads them to conclude: ‘God has to let me into Heaven no matter what I say and do!’

~

Question 8: “How can Willful Protestants cure that ‘confusion’?”

Answer: “They should humbly ask God to cure them! ‘Please, Jesus, let my soul have Your keys to The Kingdom of Heaven! Please, let me be Catholic!’

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Jesus heals the blind man

Sirach makes things simple for Catholics.

The Book of Sirach helps Catholics see how to get into Heaven. ~ Question 1: “How does The...

What one simple, fact keeps Protstants from being…

Catholic Bibles bless us to clearly see Prophecies are fulfilled in Psalm 23:1-6. "The Lord is my shepherd;...

Every day, a stream of living electrons flows into…

The stream of living electrons flowing into Heaven every day are mostly Catholic souls. ~ Question 1: “How...

May all be blessed to put Every Word of God…

Abel was stoned by Cain for the same reason St. Stephen was stoned by those who tried to...

Warning: May every “Jesus Receiver”…

May every “Jesus Receiver” take in John The Baptist’s words about Jesus! ~ Question 1: “What ‘word about...

Victims of Protestantism in every age are described…

Catholics are blessed to let Jesus get rid of our demons with Catholic Sacraments. ~ Question 1: “How...