God’s IQ Test. #115. “Do I want Jesus to let my soul into Heaven?”

. “May we all be blessed to move closer to The God Who made us and gave us Free Will.

I. God created us. All Christians believe that we have an immortal soul.

Question 1: “Where does our soul live?”

Answer: “Our soul lives in us.”

~

Question 2: “Why did God create a Very Complicated World for us to live in?

Answer: “To give us free will.”

~

Question 3: “What are we supposed to do with our free will?”

Answer: “We may choose to live so that we will go to God’s Judgment and be forever among: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 4: “What! God Spoke every part of Time and Space into being to give us free will?”

Answer: “Yes.”

~

Question 4: “Can life be that simple? If we obey God, we get to go to Heaven. If we willfully disobey Him, we can’t get to Heaven?”

Answer: “That is all there is to life.”

~

II. Some Protestants are very intelligent.

Question 5. “We Protestants agree. God did Create Creation. Jesus Christ did Fulfill The Prophecies. He is The Messiah. What more do we need to do?”

Answer: “You are closer than most. It is a dangerous place to be!”

~

Question 6: “What is the danger in being a Protestant?”

Answer: “The higher we go, the farther we may fall.”

~

Question 7: “Can you explain that?”

Answer: “This Word of Jesus Christ is an example. ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 8: “I know that Jesus Christ said that. What is the ‘danger’ in my belief?”

Answer: “You know three things:

1. Jesus Christ is The Word of God in human form.

2. The Word of God Spoke That Church-Founding Word.

3. If I willfully disobey Any Word of God, how can I be forever among ‘You are My friends if you obey My commands’?”

~

Question 9: “Should I begin by asking God to let me think logically about being Catholic?”

Answer: “Do you want the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus Christ left on earth?”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A new, free book of reasons. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

Catholic “Jesus Receivers” see our…

Jesus has been letting blind people see for 2,000 years. ~ Question 1: “What is one way Catholic...

Holy Thursday commemmorates The Last Supper.

Jesus Provided His Body and Blood for the First Catholics at The Last Supper. It is too much...

Catholics do not let God’s Gifts keep us from…

Catholics know humility helps us more at Judgment than vanity. ~ Question 1: “What overlooked human invention made...

Jesus tells us how much He blesses His Catholic…

Today's Simple Rhyme: "We are blessed to learn from our Catholic Creed / The more we have, the...

“Catholic” and “Protestant”…

The Loving Programmer took Human Form on Earth in the Holy Womb of The Virgin Mary, Abraham's holiest...

Why is St. Paul one of the God’s Brightest…

That question leads to Two of the Hardest Questions Ever Asked at the end of this short post....