God’s IQ Test. #119. “Do greedy people care more about their teeth than their souls?”

The enemies of God put their desires ‘before’ Him.

Part I: A simple fact: We should obey God because He is The Holiest Being in Creation.

Question 1: “Who would disagree with that?”

Answer: “The devil and his followers.”

~

Question 2: “Why do the forces of evil hate God and His followers?”

Answer: “Those who join the Gangs of Gluttons disobey “Love God and your neighbor as yourself.” They obey the demons of gluttony that lead them to believe: I should have what I want.’

~

Question 3: “What do The Gangs of Gluttons want to do to those who obey God?”

Answer: “They want to identify, immobilize, and get rid of them.”

~

Question 4: “Why?”

Answer: “Greedy people want more! Everywhere they look, Gangs of Gluttons see that God’s followers have things. They take whatever they can.”

~

Part II. “Those in the Gangs of Gluttons hate Faith, Freedom, and Families.”

~

Question 5: “Do people in the Gangs of Gluttons want to have a good dentist?

Answer: “No one is dumb enough to want a bad dentist! Even those in the Gangs of Gluttons are smart enough to want the best dentist they can find to work on their teeth.”

~

Question 5: “Why don’t they ask Jesus Christ to help them work on saving their souls?”

Answer: “Those in the Gangs of Gluttons care more about their teeth than their souls.”

~

Question 6: “Is that why they reject This Word of He Who Fulfilled The Prophecies: “And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.”

Answer: “Those in the Gangs of Gluttons will not admit that God knows more than they do about anything.”

~

Question 7. “What is the price of willful disobedience to That Word of Jesus Christ?”

Answer: Those who put greed ‘before’ God cannot have what Jesus Promised in His next sentence! “I give you the keys to The Kingdom of Heaven.'”

~

Question 8: “Should getting those “keys” be the most important thing in every person’s life?”

Answer: “Yes. If we refuse to obey Any Teaching of Jesus, including “Love God and your neighbor as yourself.”, we cannot be among “You are My friends if you obey My commands”. Greed pulls many souls away from “the keys” to Heaven.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free novel. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2017/12/Crats-REVISED.12-21-17.pdf

Author's Notes:

Related:

Catholics know what Jesus teaches: There are…

Catholics correctly conclude: "Demons know more than the 'poor captives' whom they lead to disobey The Church-Creating Word...

A Catholic puzzle: “Why isn’t…

Catholics know: “Jesus gave each of us the ability to find ‘the keys to The Kingdom of Heaven’...

Catholics are the most blessed people on Earth.

Catholics are blessed to see A New Catholic Word: "peggals"....
Priest hearing a man's confession outside

God’s “enemies” prefer…

Few "frauds" on earth are as "complex" as: "We SAY that we believe in Democracy, but WE will...

Another Prophecy tells us to be Catholic! #5.

Today’s Catholic Reading is a Prophecy about what happens to those who ignore God’s Prophets! ~ Question 1:...

For Catholics, Today’s Reading IS…

How does Today’s “Amazing” Reading come true for Catholics receiving Communion? ~ Question 1: “How does Today’s “Amazing”...