God’s IQ Test. #121 “Can I understand what may happen when I pray?”

. Catholics see how The Power of Jesus may come to us when we pray to Him.

Question 1: “Can John’s vision of Jesus help us understand The Power of Prayer?”

Answer: “John tells us what Jesus Christ looks like in Heaven. Rev 1:14 and 16: Jesus has ‘eyes like a burning flame’. His Face looks like ‘the sun shining with all its force’.”

~

Question 2: “How does that incredible power of Jesus relate to my prayers?”

Answer: “That Word of Revelation is clear! Every wavelength of ‘Holy Energy’ is continually broadcast from Jesus Christ in Heaven. We are made ‘in the image of God’.”

~

Question 3: “What does that mean to us?”

Answer: “Each of us is able to receive, and to broadcast, smaller amounts of His ‘Holy Energy’.”

~

Question 4: “I agree. There is ‘Holy Energy’. Is there also ‘unholy energy’?

Answer: “Yes. All ‘unholy energy’ is being broadcast by the devil and his followers on earth.”

~

Question 5: “How can we tell ‘Holy Energy’ from ‘unholy energy’?

Answer: All ‘unholy energy’ is broadcast on seven wavelengths. Pride, envy, greed, gluttony, anger, lust, and sloth.”

~

Question 6: “How may we receive the ‘Holy Energy’ being Broadcast by Jesus?”

Answer: “We have to erase thoughts from our mind that embody pride, envy, greed, gluttony, anger, lust, and sloth.”

~

Question 7: “How do we do that?”

Answer: “When we feel a desire to satisfy pride, envy, greed, gluttony, anger, lust, or sloth we say: ‘Jesus, please use your ‘Holy Energy’ to erase the ‘unholy energy’ embodied in that thought from my mind!”

~

Question 8: “What does Jesus do when He hears us make that request?”

Answer: “He sends angels to erase that thought from our minds.”

~

Question 9: “How long does that take?”

Answer: “A lifetime.”

~

Question 10: “Does it help to be Catholic?”

Answer: “Yes. We obey The Call to Catholic Communion that Jesus repeated 14 times on earth: ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’ That ‘life’ protects us from every ‘unholy energy’ that wants to devour our soul. That Holy Food lets His angels more easily come into our mind and help us.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A new, free book about The Power of Jesus. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

What is the overlooked Joy of Being Catholic? #25.

Moses tells us how identify those overcome by "wickedness": They are a "stiff-necked people" who will not bow...

What one simple, fact keeps Protstants from being…

Catholic Bibles bless us to clearly see Prophecies are fulfilled in Psalm 23:1-6. "The Lord is my shepherd;...

“C 2 B Catholic.” Catholics know what…

Catholics begin The New Year with a “New Idea”! ~ Question 1: “When we figure out what ‘C...

More “Holy Photons” that only Catholics…

Question 1: “What are ‘The Holy Photons’ that only Catholics see in that picture?” Answer: “When we see...

The Ocean of Mercy and Arrowhead Symbols

Ancient arrowheads reveal deep spiritual symbolism, connecting Native craftsmanship with the enduring mercy found only in the Catholic...

Prophetic Words set Catholics free for 2,000 years.…

God's use of lamb's blood 3,500 years ago is a Prophecy predicting how Catholics would be blessed to...