Jesus tells us that only Catholics are in this Picture! Jn 10:27 “My sheep hear my voice, says the Lord. I know them, and they follow Me.”

~

Question 1: “How do Catholics avoid insulting God by questioning His Word?”

Answer: “Catholics are blessed to Think Clearly about God. We agree on Six Words! ‘Jesus is God. I am not.’

~

Question 2: “How are Catholics blessed to explain how simple things are in six words?”

Answer: “We have the joy of being Catholic!”

~

Question 3: “Why can’t Willful Protestants see how simple things are?”

Answer: “Willful Protestants are confused by human opinions. They cannot obey This Word of Jesus Christ! ‘And I say unto you, thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 4: “Isn’t that The Holy Word with Which Jesus Christ SPOKE One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being?”

Answer: “Yes. That is The Great Decree with Which Jesus Christ SPOKE The Catholic Church Into Being!”

~

Question 5: “Why don’t Willful Protestants obey That Word of Jesus Christ?”

Answer: “No Willful Protestant wants to Think Clearly enough to reduce their thinking into six simple words! ‘Jesus is God. I am not.’

~

Question 6: “Why do Willful Protestants make things so complicated?”

Answer: “They are led to believe this bizarre vanity! ‘Jesus is God. I know more than He does about some things.’

~

Question 6: “Who would hate their neighbor enough to want them to reject the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus Christ left on earth?”

Answer: “Many make a living by keeping souls from Heaven! They encourage the seductive vanity: ‘We know more than Jesus Christ about getting our souls into Heaven!’

~

Question 7: “Do people who let themselves be led to think they know more than Jesus give up His ‘keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “Many of them brag about it. The most confused Willful Protestants are proud to tell us: ‘Jesus is God. I know more than He does about getting my soul into Heaven.’

~

Question 8: “Isn’t that absurd?”

Answer: That absurdity is Willful Protestantism.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Unlike other believers, Catholics respect both…

Catholics know there are "Temple Prophecies" and "Messianic Prophecies". The more of God's Prophecies we believe, the more...

May our “Jesus Receiver” let Him into…

History is simple for Catholics. We think intelligently about “Hilltop Forts”. ~ Question 1: “Why do Catholics think...

Ceiling painting of Christ and his apostles

Not yet used, 5/29/2025 – 2

Today’s Reading shows how St. Paul gives us another example of Standing Firmly for Jesus and His Church...

Catholic Words are “upgraded” for the…

The important duty for us Catholics to "Sing a new song" is described in Luke 4:18, "The spirit...

Catholics connect Moses and Jesus to Catholic…

Only Catholics see and solve The Hidden Mystery: "What was Moses eating for 80 days on a barren...

God Spoke to Abraham and to St. Faustina.

Catholics see the connection between Abraham and St. Faustina: ~ Question 1: “What did God tell Abraham to...