. Happy Catholics strive to obey Every Word of Jesus. We know: “Jesus is God. I am not.”

~

Question 1: “Why is it impossible to be happy if we refuse to obey God?”

Answer: “We cannot be happy while we disobey He in Whose Image we are made.”

~

Question 2: “Did Jesus specifically tell us to be Catholic?”

Answer: “This Word of Jesus is as clear as it needs to be! ‘And I say unto you, thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 3: “Does Jesus tell everyone to be Catholic in That Decree?”

Answer: “Jesus is speaking directly to people who do three things:

1. People who realize they have immortal souls.

2. People who see that He is The Prophesied Messiah Who has those ‘keys to The Kingdom of Heaven’.

3. People who want His ‘keys’ so their souls can enter ‘The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 4: “Do His ‘keys’ include the Seven Catholic Sacraments?”

Answer: “Yes. Willful Protestants have two of the seven ‘keys’: Baptism and Marriage.”

~

Question 5: “Why do Willful Protestants refuse to receive The Body and Blood of Jesus in Catholic Communion?”

Answer: “They do not not want understand The Power that came to earth in The Second Person of The Holy Trinity!:

~

Question 6: “What keeps Willful Protestants from understanding that Jesus had The Power to Speak The Catholic Church into Being and give Her priests The Power to Preside over The Miracle of Transubstantiation?”

Answer: “Willful Protestants do not understand a simple fact!”

~

Question 7: “What ‘simple fact’ do Willful Protestants not understand?”

Answer: “No Willful Protestant wants to understand that The Son has The Father’s Power to speak things into being with His Holy Word.”

~

Question 8: “Does refusing to understand The Power of The Holy Trinity keep Willful Protestants from being happy?”

Answer: “Yes.”

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Holy Thursday commemmorates The Last Supper

Jesus Provided His Body and Blood for the First Catholics at The Last Supper. It is too much...

A Simple Catholic Connection!

Today's Simple Rhyme: "All of those who understand / will be as Catholic as we can!"...

The Catholic Mission to Europe: A Divine Commission

In Acts 16:1–10, Paul receives a divine vision calling him to Macedonia, marking the Church's first mission into...

Unlike other believers, Catholics respect both…

Catholics know there are "Temple Prophecies" and "Messianic Prophecies". The more of God's Prophecies we believe, the more...

The Ocean of Mercy and Arrowhead Symbols

Ancient arrowheads reveal deep spiritual symbolism, connecting Native craftsmanship with the enduring mercy found only in the Catholic...

The First Thing to do after God helps us?

What does Jesus tell us to do when we see He has helped us? ~ Question 1: “What...