It’s Christmas! Catholics thank God for His Christmas present to us!

God’s Christmas Present to us is “The Gift Who keeps on giving”!

Question 1: “What ‘Christmas present’ did God give us?”

Answer: “He gave us His Son!”

~

Question 2: “Did His Son give us a Christmas Present?”

Answer: “His Son gave us Himself! By doing that, He gave every person on earth a way to give their souls ‘the keys to The Kingdom of Heaven’!”

~

Question 3: “Jesus Christ has been dead for 2,000 years! How did He give us ‘the keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “God Spoke all Creation into Being with His Holy Words, beginning with ‘Let there be light.’. His Son Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with His Word!”

~

Question 4: “What Word was that?”

Answer: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Do Catholics believe that Jesus Christ could Speak One Church Into Being with His Holy Word?”

Answer: “Catholics know that Jesus Christ is God. He took human form to Fulfill The Prophecies! Every Word He Spoke is Absolute Truth. The Power of Almighty God echoes in Every Word of Jesus Christ!”

~

Question 6: “Should everyone who believes in Jesus be Catholic?”

Answer: “That’s the Miracle of Christmas! Each of us has Free Will. Jesus Christ has let every person on earth give ourselves the greatest Christmas present in the world!”

~

Question 7: “What is the greatest Christmas present we can give ourselves?”

Answer: “‘the keys to The Kingdom of Heaven’!”

~

Question 8: “Did Jesus Christ leave His ‘Christmas present’ to any other Church?”

Answer: “No. Jesus Christ gave ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ only to The Church led by Successors to Peter for the past 2,000 years.”

. . . . . . . . . . . .

At Christmas, Catholics see God’s simple reasons to be Catholic! catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Today’s Bible Reading is clear: “Be…

The Simple Fact: only Catholics are blessed to obey The Bible’s Word of God in Acts 4:12. ~...

May we hear and obey the call of Jesus quickly.

Today's Simple Rhyme: "Is it a sin / to follow men / who think they know more than...

Jesus describes Willful Protestants in Mt 7:21-29

Speaking as God and Prophet, Jesus told us what He will say and do to "many" willing Victims...

Is The Catholic Church “The world’s…

Which is better, Catholic Life Insurance or Catholic Fire Insurance?   Question 1: “Is The Catholic Church the...

All who “struggle with God” are…

Unhappiness: juggling Words of God with worldly desires. Stop juggling! ~ Question 1: “Why is the story of...

Despite some disbelief, Moses and Peter died in…

Catholics see why every Bishop has a "staff": Every Catholic Bishop is our "Moses" bringing water to "The...